محققان به تاثیر برخی غذاها در افزایش علائم افسردگی در نوجوانان پی بردند
یافتههای محققان دانشگاه آلاباما در بیرمنگام تاثیر برخی از غذاها را در افزایش افسردگی نوجوانان دخیل دانستند.
به گزارش کودک پرس ، طالعات گروهی از محققان دانشگاه آلاباما در بیرمنگام نشان داد، وجود یک رژیم غذایی سالم برای نوجوانان میتواند علائم افسردگی را کاهش دهد. آنها برای اثبات این امر، مطالعهای چند ساله روی ۸۴ نوجوان انجام دادند.
نوجوانان شرکتکننده در این مطالعه ساکن بیرمنگام و از خانوادههای کمدرآمد و شامل تعداد مساوی از دختران و پسران بودند و از زمان شروع مطالعه به طور میانگین ۱۳ ساله بودند.
در این مطالعه، محققان نمونه ادرار افراد مورد مطالعه را جمعآوری و مقادیر سدیم و پتاسیم موجود در آن را اندازهگیری کردند. مقادیر بالای سدیم حاکی از مصرف سنگین غذاهای شور و فرآوری شده بود، در حالی که مقادیر بالای پتاسیم حاکی از رژیم غذایی پر از میوه، سبزیجات، ماهی و مرغ بود.
همزمان با بررسی نمونه ادرار، میزان افسردگی آنها در مقیاس چهار نقطهای ارزیابی شد که معلوم شد ۴ نفر از آنها سطح بالایی از افسرگی داشتند.
این محققان یک سال و نیم بعد این آزمایش را تکرار کردند. با ادامه یافتن بررسیها مشخص شد شرکتکنندگانی که در رژیمهای غذایی آنها فستفودهای پر از سدیم افزایش یافته است، سطح افسردگی هم در آنها افزایش داشته است.
ارسال دیدگاه