ارتقاء کیفیت آموزش، محور فعالیت‌های آموزش‌وپرورش استثنایی/ محتوای ویژه دانش‌آموزان دارای اُتیسم برای نخستین‌بار تولید شد

سالار قاسمی در گفت‌وگو با پانا درباره کیفیت و عدالت آموزشی اظهار کرد: «شعاری که رئیس‌جمهوری با عنوان «عدالت، کیفیت و نهضت مدرسه‌سازی» مطرح کرده‌اند، در آموزش‌وپرورش استثنایی نیز در حال اجراست. هم در حوزه ساخت‌وساز فعالیت داریم و هم در زمینه افزایش کیفیت؛ به‌طوری‌که تقریبا محور فعالیت‌های ما، ارتقاء کیفیت بوده است.»

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کیفیت‌بخشی به آموزش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه افزود: «برای تحقق این هدف، محتواهای خوب و مکملی تولید کرده‌ایم، آموزش نیروی انسانی را در دستور کار قرار داده‌ایم و برای نخستین‌بار، محتوای ویژه دانش‌آموزان دارای اُتیسم تهیه کرده‌ایم.»

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور، راه‌اندازی مدرسه تلویزیونی را یکی دیگر از اقدامات این سازمان برشمرد و گفت: «راه‌اندازی مدرسه تلویزیونی نیز یکی دیگر از اقداماتی بود که در راستای ارتقاء کیفیت آموزشی انجام شد.»

قاسمی با اشاره به تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنایی بیان کرد: «تجهیزات بسیار خوبی تهیه کرده‌ایم و آن‌ها را به مدارس فرستاده‌ایم. همچنین برای هنرستان‌ها و مراکز کاردانش خاص، امکانات مناسبی فراهم کرده‌ایم.»

وی تاکید کرد: «تمام این اقدامات در راستای کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و ارتقاء سطح خدمات مدارس استثنایی انجام شده است.»