به گزارش کودک پرس ,مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ودرمان گفت: 30 درصد دانش آموزان 6 تا 18 سال در کشور اضافه وزن دارند .
زهرا عبداللهی افزود: در یک مطالعه ده ساله 12تا 15 درصد کودکان کمتر از 5 سال کشور دچار اضافه وزن وچاقی هستند .
وی افزود: مصرف زیاد قند ، چربی و نمک وکاهش میزان سبوس نان از مهمترین عوامل چاقی در این گروههای هدف است.
وی گفت: اجرای طرحهایی همچون غربالگرایی ، آموزش تغذیه سالم ، رژیم درمانی ،کاهش موادقندی ، نمک وچربی در مواد غذایی پرمصرف برای پیشگیری و درمان چاقی کودکان ونوجوانان کشور در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است .
زهرا عبداللهی افزود: شناسایی و بازنگری محصولات غذایی در مدارس ، بازنگری استانداردهای آرد و افزایش سبوس موجود در نان وآموزش افزایش مصرف سرانه میوه وسبزی در مدارس وخانواده های از دیگر برنامه های پیشگیری ودرمان چاقی در کشور است .
وی افزود: این طرح ها از مهدهای کودک ودر میان وعده های غذایی آنها نیز با کمک سازمان بهزیستی عملیاتی می شود .
خانم عبداللهی برای حضور در همایش پیشگیری ، جلوگیری از اضافه وزن و چاقی کودکان به گرگان سفر کرده بود .
در این همایش کارشناسان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی استانهای اردبیل ، خراسان شمالی ، خوزستان ، اصفهان ، تهران و گلستان شرکت داشتند.
منبع:خبرگزاری صدا وسیما
ارسال دیدگاه