آنچه درباره شکلات نمی دانید

شکلات تلخ به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای بسیار، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و سکته دارد.
محققان کانادایی در پژوهش های اخیر خود دریافتند که شکلات تلخ خطر ابتلا به افسردگی دوران بارداری و پس از زایمان را کاهش می دهد.

در مطالعات پیشین مشخص شده بود که شکلات تلخ به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای بسیار، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و سکته دارد. در بررسی اخیر مشخص شد که این ماده غذایی مفید اثرات منفی بر سلامت جنین نداشته و شرایط روانی مادر را بهبود می بخشد.
این متخصصان توصیه می کنند مادرانی که به دیابت، پرفشاری خون و مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی) مبتلا هستند، قبل از استفاده از شکلات تلخ و یا هر ماده غذایی دیگری با پزشک خود مشورت نمایند.
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ