به گزارش کودک پرس ، این در حالی است که منابع خبری گرجستان از اقدامات تعویق ناپذیر دولت این کشور برای جلوگیری از شیوع ویروس آنفلوانزای خوکی در گرجستان خبر دادند .
مراقبت های ویژه ، ارایه داروهای رایگان ، سم پاشی واحدهای مسکونی و عمومی، تعطیلی مدارس و دانشگاه ها ، فعالیت 24 ساعتی بیمارستان ها در تفلیس پایتخت گرجستان و سایر شهرهای این کشور از اقدامات دولت برای مقابله با این بیماری اعلام شده است .
مهدهای کودک ، مدارس گرجستان ، به دنبال شیوع آنفلوانزای خوکی در این کشور تعطیل شده اند.
بنا به دستور وزارت آموزش و پرورش گرجستان، دانشگاه دولتی «ایوانه جاواخیشویلی» ، دانشگاه دولتی «ایلیا» و دانشگاه دولتی هنر تا 21 ژانویه تعطیل شدند.
مسئول مرکز ملی نظارت بر بیماری ها و بهداشت عمومی گرجستان هفته پیش اعلام کرد که 158 مورد ابتلا به ویروس آنفلوانزای خوکی
(H1N1) در گرجستان بصورت آزمایشگاهی به تایید رسیده است .
‘پاتا ایمنادزه ‘ مسوول علمی مرکز ملی کنترل بیماری و بهداشت عمومی گرجستان نیز اعلام کرده است که در حال حاضر شیوع ویروس آنفلوانزا در این کشور در بالاترین سطح قرار دارد .
وی می گوید ، آنفلوانزای خوکی با علائم عفونت حاد تنفسی همراه است ، ولی آنتی بیوتیک ها نیز روی ویروس آنفلوانزا عمل نمی کند و گاهی تاثیر منفی بر بدن بیماران دارد .
برای جلوگیری از انتقال ویروس آنفلوانزای خوکی از گرجستان کشورهای همسایه این کشور مانند جمهوری آذربایجان اقدامات پیشگیرانه در گذرگاه های مرزی را تقویت کرده اند .
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز به شهروندان کشورمان توصیه کرده است به جز در موارد ضروری تا اطلاع بعدی از سفر به گرجستان خودداری کنند.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه