کارگاه ‌نمایش سایه‌ای کانون شماره ۲ دامغان برای اعضای طرح کانون مدرسه

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، ستاره خباز، مربی فرهنگی مسئول مرکز شماره ۲ دامغان، از برگزاری کارگاه نمایش عروسکی سایه‌ای برای اعضای ثابت طرح کانون مدرسه خبر داد. این کارگاه به صورت هفتگی و مستمر در حال برگزاری است تا اعضا بتوانند مهارت‌های هنری خود را پرورش دهند.

خباز در تشریح مراحل کارگاه، اعلام کرد که در گام نخست، اعضای شرکت‌کننده به گروه‌های کوچک تقسیم شدند. سپس، فرآیند قصه‌گویی انجام و نقش‌هایی که قرار بود برای آن‌ها عروسک ساخته شود، مشخص گردید.

وی تأکید کرد: در تمامی مراحل ساخت و اجرای نمایش، نقش تسهیلگر را بر عهده دارد تا هدایت و پشتیبانی لازم را از خلاقیت اعضا به عمل آورد.

ستاره خباز هدف نهایی از اجرای این نمایش‌های سایه‌ای را اجرای آثار تولید شده برای دانش‌آموزان همان مدرسه و همچنین مدارس دیگر منطقه دانست تا از این طریق، دستاوردهای هنری اعضای کانون به مخاطبان بیشتری عرضه شود و ترویج فرهنگ قصه‌گویی در محیط‌های آموزشی تقویت گردد.