نوجوانان کانون روایتگر قصه‌ها می‌شوند

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان آذربایجان غربی، در جریان یک برنامه عصرگاهی که با حضور مدیر کل، معاونین این اداره کل و مربیان و کانون‌یاران و اعضای نوجوان شهرستان شاهین دژ برگزار شد، از اجرای جدید و خلاقانه طرح کتاب خوانی رونمایی شد. 

این برنامه بر ایجاد یک جریان مستمر معرفی کتاب به‌صورت خودجوش توسط خود نوجوانان تأکید دارد و قرار است بخش اصلی آن، تولید ویدئوهایی توسط نوجوانان و کانون‌یاران برای معرفی آثار شاخص باشد.

 آب سوران مدیرکل کانون استان، در تشریح این طرح جدید اظهار داشت: هدف اصلی این است که چراغ مطالعه در میان نسل نوجوان همواره روشن بماند و فرصت معرفی کتاب‌های ارزشمند از طریق نگاه و تحلیل خود اعضا فراهم شود. نقش کانون‌یاران و نوجوانان در این فرآیند، تأثیرگذاری دوچندان خواهد داشت.

این طرح که به منظور تبدیل کتاب‌خوانی به یک فعالیت جمعی و انگیزه‌بخش طراحی شده، قرار است در ماه‌های آینده به‌صورت منظم اجرا شده و تبدیل به یک پویش فرهنگی گسترده در سطح شهرستان شود.
نوجوانان کانون روایتگر قصه‌ها می‌شوند
نوجوانان کانون روایتگر قصه‌ها می‌شوند