“مهتا محرابی” از کانون کرج برگزیده‌ی آزمون ملی “مهارت مطالعه” ویژه کانون‌یاران کشور

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون البرز، مهتا محرابی، کانون‌یار که از سال ۱۳۹۸ عضو کانون هشتگرد می باشد، موفق به کسب رتبه در میان برگزیدگان آزمون ملی “مهارت مطالعه” شد. این آزمون به صورت سراسری و با مشارکت اعضای نوجوان کانون‌یار از استان‌های مختلف کشور برگزار گردید.

محور اصلی این آزمون، کتاب ارزشمند «مهارت مطالعه» نوشته‌ی محمدعلی شامانی از انتشارات مهاجر بود که با هدف اصلی تقویت مهارت‌های مطالعه، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و ارتقای توان یادگیری اعضای کانون‌یار طراحی شده بود.
بر اساس اعلام نتایج، فرآیند داوری و ارزیابی شرکت‌کنندگان بر اساس معیارهای علمی، مهارتی و خلاقیت فردی انجام گرفت.
این برنامه ملی با نظارت مستقیم اداره‌کل آفرینش‌های فرهنگی و دبیرخانه مرکزی کانون‌یاران کشور و با همکاری فعال مراکز فرهنگی‌هنری در سراسر کشور به انجام رسید و نتایج نهایی نفرات برگزیده مشخص شدند.