به گزارش کودک پرس، دادسرای پـاریس از آغاز تحقیق قضایی در خصوص «فـریب کاری» و «آسیب غیر عمد و به خطر انداختن حیات و زندگی فرد دیـگر» در این پرونده خبر داد.این شرکت از مدتها پیش زیر نظر دستگاه قضایـی فرانسـه قرار دارد.
شیر خشکهای تولیدی شرکت از سالها قبل، به باکتری «سالمونـلا» آلوده بوده است که بر اثر مصرف محصولات این شرکت بیش از ۱۵۰ نوزاد فرانسوی به این باکتـری آلوده شده اند.
باکتری «سالمونـلا» از حدود ۱۲ سال پیش تاکنون در محصـولات شیرخشک این شرکت وجود داشته است.دستگاه قضایـی فرانسـه، پس از آن که بخش سلامت دادسـرای پاریس تحقیقـات اولیه خود درباره شیرخشکهای آلوده به باکتری «سالمونـلا» را انجام داد، به این پرونده رسیدگـی میکند.بر اساس اعلام وکیـل بعضی از خانوادههای آسیب دیـده از محصولات این شرکت فرانسوی، بیش از ۲۰۰ شکایت در دادسـرای پاریس از سرتاسر فرانسـه ثبت شده است.
«سالمونـلا» نوعی باکتری است که میتوانـد در روده حیـوان و انسان رشد کرده و زمینـه مسمـومیت غذایی را به وجود میآورد.غذاهای خـام با منشا حیوانی، گوشت، مرغ، شـیر و لبنیات، تخـممرغ و غذاهای دریایی میتواند آلـوده به باکتـری سالمونـلا باشد.همچنین برخی میوهها و سبزیجـات ممکن است این باکتـری را به همراه داشته باشند.
گرفتگـی عضلات شکمـی، اسهال و تـب از علائم آشکار آلودگی به این باکـتری است که معمولا ۱۲ تا ۷۲ ساعت پس از ورود باکتـری به بدن ظـاهر میشود.
منبع: شبکه خبر
ارسال دیدگاه