مسابقه عکاسی «یک قاب، هزار قصه» در حاشیه جشنواره قصه‌گویی سمنان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، در حاشیه برگزاری مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، مسابقه عکاسی با عنوان «یک قاب، هزار قصه» با هدف پیوند هنر تصویر و قصه‌گویی برگزار می‌شود.

سمیه حیدریان، کارشناس مسئول اداره کل کانون استان سمنان گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند در روزهای اول و دوم دی‌ماه با حضور در سالن همایش‌های شهید سلیمانی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، در کنار تماشای اجرای قصه‌گویان و دکور ویژه‌ی شب یلدا، به ثبت لحظه‌های ناب از دیدن و شنیدن قصه‌ها بپردازند.

وی افزود: این مسابقه برای تمام گروه‌های سنی آزاد بوده و علاقه‌مندان می‌توانند عکس‌های ثبت‌شده‌ی خود را از طریق شماره‌ی ‌۰۹۹۶۰۶۲۵۹۷۲ در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.

حیدریان عنوان کرد: مسابقه «یک قاب، هزار قصه» در دو بخش حرفه‌ای و آماتور برگزار می‌شود و داوری آثار به‌صورت نظرسنجی مردمی انجام خواهد شد.

وی اظهار داشت: در این شیوه، تمامی عکس‌ها در صفحه‌ی رسمی اینستاگرام کانون استان سمنان به آدرس kanoon.semnan_ بارگذاری شده و علاقه‌مندان با ثبت رأی و پسندیدن آثار، برگزیدگان نهایی را انتخاب می‌کنند.

حیدریان افزود: در پایان، از صاحبان آثار برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز فرهنگی تجلیل به‌عمل خواهد آمد.

گفتنی‌است؛ این رویداد هنری با هدف تقویت نگاه هنری مخاطبان جشنواره و ثبت جلوه‌های زیبای قصه‌گویی، تعامل انسانی و فضای یلدایی برگزار می‌شود تا خاطرات این رویداد فرهنگی در قاب تصویر جاودانه شود.