مسابقه بزرگ كتابخوانی ويژه كودكان در روزهای عيد برگزار می‌‌شود

به گزارش کودک پرس ، مسابقه كتابخواني با شعار «بخوانيم، بفهميم، بگوييم» با هدف ترغيب دانش‌آموزان به مطالعه و تقويت فرهنگ كتابخواني، در ايام نوروز برگزار می‌‌شود.

دانش‌آموزان مقطع ابتدايی برای شركت در اين مسابقه می‌‌توانند با سليقه خود يک جلد كتاب را انتخاب و مطالعه كنند و سپس خلاصه آن كتاب را به صورت يک ويدئو به ادمين كانال دبيرخانه به نشاني @Festival1397 ارسال كنند.

دانش‌آموز بايد مطالب كتاب را ـ كه ممكن است داستان يا هر موضوع ديگری باشد ـ بفهمد و بتواند آن را به‌طور خلاصه تعريف كند؛ بنابراين هدف اين نيست كه دانش‌آموز مطالب كتاب را حفظ كند.

خانواده‌ها و دانش‌آموزان مي‌توانند برای كسب اطلاعات بيشتر به كانال تلگرام “بخوانيم، بفهميم، بگوييم” به آدرس @KetabKetab1397 مراجعه کنند.

فايل‌های توليدی دانش‌آموزان بايد حداكثر دو دقيقه و حداكثر ۱۲۰ ثانيه باشد؛ هر دانش آموز می‌‌تواند فقط يک عنوان كتاب را انتخاب، مطالعه، خلاصه و ارائه و در قالب يک فايل ارسال كند.

كيفيت صدابرداری، تصويربرداری و صداگذاری فايل‌ها در انتخاب برگزيده‌ها تاثيری ندارد اما بايد به نحوی باشد كه چهره كامل دانش‌آموز در طول فيلم واضح، بدون پرش و بدون قطعی قابل رؤيت باشد و صدای دانش‌آموز و كلماتی كه بيان می‌‌كند كاملا واضح باشد.

همچنين، پوشش دانش‌آموزان بايد مطابق لباس مدرسه يا لباس رسمی باشد.

دانش‌آموزان می‌توانند به اختيار و سليقه خود يک جلد (فقط يك جلد)كتاب را انتخاب كنند؛ كتاب بايد حتما غير‌درسی باشد و كمک آموزشی هم نباشد.

متن گفتارِ ويدئو بايد فقط به خلاصه همان يک جلد كتاب مربوط و مرتبط باشد و در آن از خاطره‌گويی، مثال‌های خارج از كتاب و موارد ديگر استفاده نشود.

آخرين مهلت ارسال آثار به دبيرخانه مسابقه كتابخوانی «بخوانيم، بفهميم، بگوييم»  ساعت ۲۴ روز ۳۱ فروردين ماه سال ۱۳۹۷ خواهد بود.

جوايز برگزيدگان در سی و يكمين دوره نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران ۱۳۹۷ اهدا می‌‌شود.

 

 

 

منبع: ایبنا