سمندر، حکایت دلاوری‌های یک رزمنده نوجوان در دفاع مقدس

به گزارش کودک پرس ، نویسنده این رمان که همزمان با هفته دفاع مقدس توسط انتشارات به نشر به چاپ رسید، گفت: رمان “سمندر” یکی از جدی ترین رمانهای من درباره دفاع مقدس است زیرا نتیجه تجریبات من از آن دوران و حضورم در جبهه است.

وی افزود: در دهه ۶۰ زمانی که جوان بودم مدتی را در جبهه جنگ گذراندم و بخش زیادی از  وقایعی که در رمان سمندر درباره قهرمان داستان ذکر شده، براساس مشاهدات من و مواجهه ام  با جبهه و وقایع آن بوده است.

او ادامه داد: زمانی که رزمنده بودم، تجربه نگهبانی از یک پل راهبردی را کسب کردم و بخشی از حوادثی که در این کتاب برای قهرمان داستان رخ می دهد ساخته و پرداخته ذهن نویسنده و تخیل او و بخشی از آن ماحصل قسمتی از واقعیات تجربه کرده است.

نویسنده کتاب سمندر گفت: این کتاب داستان نوجوانی است که نگهبانی از یک پل سوق الجیشی را در مرز ایران و عراق بر عهده دارد و در حین انجام مسئولیت خود با عوامل گشتی دشمن درگیر می شود.

 

جمشیدی افزود: داستان تکیه زیادی روی شخصیت قهرمان آن دارد و انتخاب نام “سمندر” برای این کتاب، در واقع تمثیلی از پختگی این نوجوان در خلال جنگ تحمیلی است زیرا گفته می شود

سمندر، حیوانی است که از آتش می گذرد و این نوجوان نیز در مواجهه با خطرات و مقابله با دشمن چون سمندر از آتش گذشته و به درجه ای از پختگی و بلوغ فکری و رفتاری می رسد.

وی با بیان اینکه ۵۵ عنوان کتاب درباره دفاع مقدس به چاپ رسانده ادامه داد رمان سمندر هشت سال پیش برای نخستین بار به چاپ رسید و امسال موسسه به نشر هم به مناسبت هفته دفاع مقدس این کتاب را بازنشر کرد.

 

کتاب “سمندر” که در ۱۰۸ صفحه منتشر شده است دارای قطع رقعی و شمارگان هزار نسخه است.

 

 

 

 

منبع: ایرنا