راه‌اندازی ۱۰ مرکز سیار فرهنگی هنری کانون پرورش فکری در دولت چهاردهم/ فیلم سینمایی مجید مجیدی درباره عدالت آموزشی در سیستان‌وبلوچستان در دست ساخت است

حامد علامتی در گفت‌وگو با پانا با بیان اینکه رئیس‌جمهور پزشکیان برآمده از متن مردم و درد کشیده است، گفت: «‌از ابتدا تاکنون عدالت آموزشی و موضوع کیفیت‌بخشی جزو اولویت‌های رئیس‌جمهور بوده است که هر دوی این‌ها جزو شعارهای اولیه انقلاب اسلامی است و ‌‌سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر آن‌ها تاکید دارد.»

وی ادامه داد: «‌امروز رئیس‌جمهور ما پرچمدار این موضوعات شده و تقریبا هر هفته جلساتی را درباره این دو حوزه ‌برگزار می‌کند. بنابراین یک فرصت پیش روی آموزش و پرورش قرار دارد.»

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اضافه کرد: «ما در کانون در حوزه عدالت آموزشی مناطق کم‌برخوردار، مناطق محروم، مناطق روستایی و حاشیه شهرها را در کانون توجه قرار داده‌ایم. از توزیع کتاب تا اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، مثل قصه‌گویی، تئاترهای خیابانی، تئاترهای کودک، تماشاخانه‌های سیار ما در دل روستاها و مناطق محروم حضور دارد تا آموزش‌های رایگان را به کودکان و نوجوانان ارائه دهد.»

علامتی از توسعه مراکز فرهنگی هنری سیار خبر داد و گفت: «‌در همین دولت ما حدود ۱۰ مرکز سیار را اضافه کرده‌ایم و این مراکز هر کدام حداقل ۱۰ روستا، مناطق کم برخوردار یا حاشیه شهرها را پوشش می‌دهند.»

وی از ساخت یک فیلم سینمایی با موضوع عدالت آموزشی به کارگردانی مجید مجیدی خبر داد و گفت: «این فیلم در منطقه سیستان و بلوچستان در دست ساخت است و امسال تمام می‌شود. موضوع آن عدالت آموزشی است.»