حضور مؤثر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در رسانه ملی همزمان با آغاز دهه فجر

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، همزمان با اولین روز دهه مبارک فجر، حمیدرضا گوهری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، به همراه اعضای کانون‌یاران سنندج، با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «روژمان» شبکه استانی صدا و سیمای مرکز کردستان، در آیین نمادین نواختن زنگ انقلاب شرکت کردند.

گوهری در این برنامه با اشاره به اهمیت دهه مبارک فجر گفت: «دهه فجر فرصت ارزشمندی برای بازخوانی نقش اثرگذار کودکان و نوجوانان در پیروزی انقلاب اسلامی و تبیین جایگاه آنان در تداوم و پیشبرد اهداف انقلاب است.»

وی با تشریح برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان کانون در ایام دهه فجر افزود: «کانون پرورش فکری با اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری، ادبی و انقلابی تلاش می‌کند مفاهیم هویت ملی، خودباوری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را متناسب با زبان و نیاز کودکان و نوجوانان ترویج دهد.»

حضور مؤثر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در رسانه ملی همزمان با آغاز دهه فجر

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با اشاره به موفقیت‌های نوجوانان عضو کانون در عرصه‌های ملی و بین‌المللی اظهار داشت: «کسب افتخارات متعدد توسط نوجوانان عضو کانون در رویدادهای بین‌المللی، نشان‌دهنده ظرفیت بالای نسل نوجوان و نقش مؤثر کانون در شناسایی، هدایت و پرورش استعدادهای آنان است.»

ایشان در پایان با تقدیر از حضور فعال کانون‌یاران سنندج در این برنامه گفت: «شعرخوانی کانون‌یاران با موضوع وطن و شهدای کودک، جلوه‌ای زیبا از پیوند هنر، هویت ملی و ارزش‌های انقلاب اسلامی بود که فضای برنامه را عمیقاً تحت تأثیر قرار داد.»