«جهان نوجوان» به ایستگاه «نوجوان و امید» می‌رسد – حوزه هنری

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، در ادامه برگزاری سلسله نشست‌های «جهان نوجوان»، چهارمین نشست به موضوع «نوجوان و امید» می‌پردازد و با محوریت گفت‌وگو درباره کتاب «پرژنیوم» نوشته ریحانه جعفری، زمینه‌ساز گردهمایی فعالان، کارشناسان و علاقه‌مندان این حوزه خواهد شد.

این نشست روز یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴، ساعت ۱۸ برگزار می‌شود و کتاب «پرژنیوم» با حضور نویسنده اثر، محور نشست قرار خواهد گرفت.

در چهارمین نشست «جهان نوجوان» که به صورت ماهیانه برگزار می‌شود، تیمور آقامحمدی میزبان ریحانه جعفری، نویسنده کتاب، و نیز یاشار هدایی، کارشناس مسائل نوجوان خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این نشست به کارستان بهارستان واقع در تهران، بهارستان، خیابان ابن سینا، روبه‌روی پمپ بنزین، پلاک ۸۸ مراجعه کنند.

منبع