جشن رنگین کتابخوانی در مرکز مجتمع زنجان

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، پرورش فکری استان زنجان؛ کتاب پلی است که ذهن را از روزمرگی به گستره افق‌های اندیشه می‌برد و جامعه‌ای که در آن فرهنگ مطالعه کمرنگ شود، از خلاقیت و تفکر انتقادی فاصله می‌گیرد.
به همین مناسبت و با هدف ترویج کتاب‌دوستی در میان نسل آینده، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز مجتمع زنجان در هفته کتاب و کتابخوانی مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع و جذاب را برای اعضا برگزار کرد.

در جریان این ویژه‌برنامه‌ها، کودکان و نوجوانان با حضور در فعالیت‌هایی همچون قصه‌گویی، معرفی کتاب، نقاشی، سفالگری با موضوع شخصیت‌های داستانی، مسابقه فرهنگی و اهدای جوایز، لحظاتی شاد، آموزنده و الهام‌بخش را تجربه کردند.

این فعالیت‌ها با هدف تقویت علاقه به مطالعه، پرورش خلاقیت و آشنایی اعضا با دنیای داستان و ادبیات طراحی شده و با استقبال خوب شرکت‌کنندگان همراه بود.

جشن رنگین کتابخوانی در مرکز مجتمع زنجان

جشن رنگین کتابخوانی در مرکز مجتمع زنجان

جشن رنگین کتابخوانی در مرکز مجتمع زنجان