به گزارش کودک پرس رژیم غذایی یک مادر بر تکامل سالم جنین او و سلامت نوزادش تاثیر میگذارد. این اولین مطالعه انجام شده برای بررسی فاکتورهای روانی بر رژیم غذایی دوران بارداری است. زنانی که بیشتر احساس خستگی میکنند، استرس بیشتری دارند و مضطربترند، بیشترغذا میخورند و بویژه کربوهیدرات مصرف میکنند. در حالی که خوردن غذای بیشتر منجر به افزایش ریزمغذیهای مهم میشود، باعث کاهش دیگر عوامل مانند فولات (اسید فولیک) و ویتامین “C” میگردد.
زنانی که طی دوران بارداری خستگی بیشتری داشتند، غذاهای انرژیزا و روی بیشتری هم مصرف میکردند، اما دریافت اسید فولیک کمی داشتند.
زنانی که بیشتر دچار استرس بودند نان و غذاهای مختصر حاوی چربیها، پروتئینها، آهن و روی بیشتری مصرف میکردند. زنان باردار مضطرب هم مصرف ویتامین “C” کمتری داشتند.
منبع: مهدپرتال
ارسال دیدگاه