به گزارش کودک پرس ، استفاده از فست فودها و تنقلات ناسالم و نوشابه در کودکان باعث میشود هوش آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند.
در حالی که مصرف غذاهای سالم میتواند ضریب هوشی کودکان را افزایش دهد، استفاده از فستفودها، هلههولهها و نوشابه در کودکان باعث میشود هوش آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند.
دانشمندان انگلیسی متوجه شدند، میزان IQ کودکانی که تا 8 سالگی از فستفودها و غذاهای ناسالم استفاده کردهاند حداقل 2 نمره کمتر از کودکان دیگر است.
در فاصله سنی بین 6 تا 24 ماه میزان تاثیر تغذیه ناسالم در ضریب هوشی کودکان بیشترین میزان را دارد و در صورتی که والدین به این موضوع توجه نکنند، در آینده صاحب کودکان کمهوش میشوند.
در این دوره مغز نیاز بسیار زیادی به مواد مغذی برای ساخت بافتهای خود دارد و در صورت تامین نشدن این نیاز، قسمتهای مرتبط با حافظه و تجزیه و تحلیل به خوبی رشد نخواهند کرد. بزرگترین اشتباه والدین دادن مواد غذایی مانند بیسکویت، شکلات، نوشیدنیهای صنعتی و نوشابههای گازدار، چیپس و ساندویج به کودکان در این دوره از زندگی آنهاست.
منبع: شفا آنلاین
ارسال دیدگاه