ارسال بسته‌های عیدانه بچه‌های مرکز یل آباد به زلزله‌زدگان کرمانشاه

به گزارش کودک پرس ، فرشته کرمی، مسئول مرکز فرهنگی هنری روستای یل آباد از توابع شهرستان ساوه استان مرکزی گفت: در آستانه فرا رسیدن عید نوروز و همچنین همدردی و دلجویی کردن از کودکان زلزله زده کرمانشاه به همت خیرین و اعضا این کار انجام شد.

وی با اشاره به اینکه این کار به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یل آباد انجام و با همکاری اعضا  نوجوان مرکز فرهنگی هنری یل آباد، بسته های عیدانه که هزینه آن توسط اولیا خیر مرکز پرداخت شده بود بسته بندی شد.

این مقام مسئول ادامه داد: بسته های آماده شده به همراه نامه های اعضا کودک با پیام تبریک عید  برای کودکان عزیز کرمانشاهی و خانواده های  زلزله زده در کرمانشاه آماده و ارسال شد.

مسئول مرکز فرهنگی هنری روستای یل آباد خاطر نشان کرد: بسته های ارسال در کرمانشاه توسط همکاران ما در مراکز فرهنگی کانون تحویل و به دست خانواده ها و کودکان کرمانشاهی می رسد.

وی با اشاره به اینکه این کار سبب ایجاد حس نوعدوستی و کمک به همنوعان توسط اعضای کانون می شود، افزود: علاوه بر این دلجویی از کودکان زلزله زده و اینکه بدانند در بخش های دیگر کشور بچه ها آنها را فرا موش نکرده اند و با هر توانی که دارند به فکر آنان هستند حتی با نوشتن یک نامه و تبریک عید.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یل آباد 800 عضو دارد که 150 عضو به صورت فعال در برنامه های مختلف این کانون شرکت می کنند.

منبع: شبستان