ارزیابی امکانات علمی و فرهنگی در اسفراین

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، خراسان شمالی، بازدید از تاسیسات و سالن نمایش مرکز اسفراین، یکی از بخش‌های مهم این سفر بود. با توجه به تکمیل فاز اول سالن نمایش، محدودیت‌ها و کاستی‌ها شناسایی شد تا در بودجه آتی برطرف و زمینه بهره‌برداری کامل فراهم شود.

در راستای سیاست امسال کانون برای تولید تئاتر در شهرستان‌های مختلف، جلسه‌ای با اعضای نمایش اسفراین برگزار و وضعیت تولید تئاتر در شهرستان بررسی شد. در این جلسه مقرر شد نمایش «آرزوی یک موش کور» به کارگردانی محمد یحیی‌آبادی تولید شود.

مدیرکل و همراهان همچنین از مرکز دو اسفراین بازدید و آموزش اولیه استفاده از آسمان‌نمای بادی را بررسی کردند. شرایط راه‌اندازی مرکز علوم و فناوری با محوریت هوش مصنوعی، رباتیک، کدنویسی و نجوم مورد ارزیابی قرار گرفت و در کنار آن با صاحب‌نظران شهرستان از جمله رئیس پژوهشسرای آموزش و پرورش و استادان دانشگاه به گفت و گو پرداخته شد.

این سفر یک‌روزه با هدف ارتقای امکانات، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و علمی و تقویت تولیدات هنری در شهرستان‌های استان انجام شد.