ابتلا به آسم در کودکان گرفتار آلرژی غذایی

مطالعات نشان می دهد هر چقدر میزان آلرژی غذایی در یک کودک بیشتر باشد، احتمال ابتلای او به آسم بیشتر خواهد بود.

به گزارش کودک پرس    طبق یافته های تحقیقاتی پزشکان بیمارستان کودکان فیلادلفیا، اصلی ترین آلرژی های غذایی مربوط به آلرژی به بادام زمینی، شیر و تخم مرغ است که کودکان را در معرض آسم و التهاب مخاط بینی قرار می دهد.

این مطالعه، بررسی تحلیل گزارشات الکترونیک سلامت بیش از یک میلیون کودک شهری و حومه شهری این بیمارستان از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۵ بود.

محققان گزارشات را به دو گروه تقسیم کردند: گروه متشکل از ۲۹,۶۶۲ کودک که به طور مداوم در ۵ سال اول زندگی شان تحت نظر بودند و گروه متشکل از ۳۳۳,۲۰۰ کودک و نوجوان که حداقل به مدت ۱۲ ماه تحت نظر بودند.

محققان دریافتند کودکان مبتلا به آلرژی غذایی بسیار در معرض ابتلا به آسم و التهاب مخاط بینی آلرژیک قرار داشتند.

جاناتان اسپرگل، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در مورد بیمارانی که مبتلا به آلرژی غذایی تشخیص داده شدند ۳۵ درصد مبتلا به آسم شدند و بیماران مبتلا به چندین نوع آلرژی غذایی، در معرض ریسک بالای ابتلا به آسم در مقایسه با کودکان مبتلا به یک نوع آلرژی غذایی قرار داشتند.»

به گفته محققان، ۳۵ درصد از بیماران مبتلا به الرژی غذایی مبتلا به التهاب مخاط بینی آلرژیک بودند.

مطالعات نشان می دهد این آسم و التهاب مخاط بینی آلرژیک در کودکان مبتلا به آلرژی غذایی تقریبا دو برابر میزان یافت شده در جمعیت عمومی است.

منبع:    مهر