فردین یاوری در سی و نهمین اجلاس مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش نواحی و مناطق سراسر کشور با اشاره به برنامههای رفاهی فرهنگیان گفت: در راستای یکپارچه سازی خدمات رفاهی به فرهنگیان، سوپر اپلیکیشن رفاهی فرهنگیان ایجاد شد.
وی افزود: اگر اطلاعات بهصورت منسجم و یکپارچه در اختیار ما نباشد، ممکن است در ارائه خدمات دچار مشکل شویم و پرداختها نیز به تاخیر بیفتد. بنابراین باید پیش از آنکه مشکلی به یک حادثه بزرگ تبدیل شود، آن را شناسایی و برای رفع آن اقدام کنیم و در این راستا این اپلیکیشن ایجاد شد.
یاوری با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات رفاهی فرهنگیان ادامه داد: تلاش ما این است که خدمات رفاهی بیشتری در اختیار فرهنگیان قرار گیرد و با استفاده از ظرفیت سامانهها، ارائه این خدمات با سرعت، دقت و کیفیت بیشتری انجام شود.
گفتنیست در این اجلاس کتاب آموزشوپرورش در قانون بودجه سنواتی، کتاب برنامه سال ۱۴۰۵ وزارت آموزشوپرورش، کتاب عملکرد برنامه وزارت آموزشوپرورش و گزارش تخصصی وضعیت خلق منابع رونمایی شد.

ارسال دیدگاه