به گزارش کودک پرس ، علاقهمندان میتوانند چکیده مقالهها و طرح های تحقیقاتی خود را تا 8 مهر و اصل مقالهها، گزارش طرحهای پژوهشی، اقدام پژوهی، پایاننامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری خود را تا 15 آبان به دبیرخانه این ویژهبرنامه ارسال کنند.
نتایج 20 آذر اعلام و ویژهبرنامه هفته پژوهش نیز 25 آذر برگزار میشود؛ بر اساس فراخوان این دوره، «مهارتهای زندگی» و «قصه و قصهگویی» محورهای ویژه برنامه هفته پژوهش کانون است.
فناوریهای نوین و فضای مجازی، رسانه، تعلیم و تربیت، کتاب و کتابخوانی، نشریهها و مطبوعات، سرگرمیها و اسباببازیها، هنر، ادبیات، اوقات فراغت، نیازهای تخصصی و صلاحیتهای عمومی مربی، استانداردهای فضای کتابخانهها و مراکز فرهنگی هنری فرهنگی از جمله محورهای پژوهش در حوزه کودک و نوجوان است که از سوی داوران این رویداد مورد بررسی قرار میگیرد.
آثاری که در فاصله زمانی مهر 1396 تا مهر1397 کامل شده، آثاری که به صورت فردی یا گروهی (حداکثر 3 نفر) آماده شده، آثاری که به سایر جشنوارهها ارسال نشده، آثاری که تنها گردآوری مطالب، برداشت مستقیم از منبع و خارج از محورهای اعلامی باشد و مقالههایی که علمی پژوهشی، علمی ترویجی یا مروری، مطالعات موردی و تحلیلی انتقادی باشد، در دوره دهم هفته پژوهش پذیرفته و بررسی میشوند.
همچنین میزان انطباق موضوع با محورهای پژوهش، میزان ارتباط پژوهش با اهداف و سیاستهای کانون، قابلیت برخورداری از کاربست در فعالیتهای خرد و کلان کانون و رعایت قالب استاندارد مقاله، طرح پژوهشی، اقدام پژوهی و پایاننامه نیز از جمله معیارهای بررسی و انتخاب آثار به شمار میرود.
ویژهبرنامههای دهمین دوره هفته پژوهش با هدف بهبود کمی و کیفی فعالیتهای کانون با توجه به سیاستهای معاونت فرهنگی، روزآمدسازی فعالیتها و اقدامها از طریق پژوهشهای کاربردی، کمک به ارتقای فعالیتهای پژوهشی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ایجاد زمینه مناسب برای اشاعه و کاربست پژوهشهای بنیادی و کاربردی و معرفی پژوهشگران برتر و تقویتساز و کارهای انگیزشی این فعالیت در کانون برگزار خواهد شد.
علاقهمندان به شرکت برای آگاهی بیشتر از چگونگی و شیوه برگزاری این رویداد میتوانند با شمارههای 88971379- 09376533973 دبیرخانه مرکزی هفته پژوهش تماس بگیرند و یا با پست الکترونیکی به نشانی kanoon.pazhuhesh@gmail.com ارتباط برقرار کنند.
منبع: ایرنا
ارسال دیدگاه