هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای ۱۳۰۰ جلد کتاب

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، پرورش فکری استان همدان، پیک امید کانون یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی در راستای اجرای عدالت فرهنگی و اجتماعی برای ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان در

مناطق کم برخوردار و محروم است که امکان حضور در مراکز ثابت را ندارند.

گاهی پیک امید کانون با حضور هنرمندان، نویسندگان و شاعران و کسانی که دغدغه کودک و نوجوان دارند اتفاق افتاده و آنها مربیان کانون را همراهی می‌کنند. یکی از آن افراد شاعر کودک و نوجوان کمال شفیعی است که سال‌هاست در کنار مربیان کانون و همراه آنها به مناطق دور رفته و برای کودکان و نوجوانان کتاب می‌برد و هفتاد و چهارمین پیک امید کانون همدان با حضور این شاعر کودک و نوجوان و نیز دوست و همراهش بهروز اقبالی،‌ شاعر جوان همدانی  به مناسبت روز جهانی کتاب انجام گرفت.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب

مقصد اول در این سفر فرهنگی و جهادی روستای منورتپه دبستان شهید بهمنی با 18 دانش‌آموز بود که کمال شفیعی ۱۵۰ جلد کتاب و هدایایی را به دانش‌آموزان اهدا کرد.

مقصد بعدی سفر روستای چنار شیخ و مدرسه محمدطاهری با تعداد ۲۰۰ دانش‌آموز بود که در این مدرسه تعداد  ۴۰۰ جلد کتاب از سوی این شاعر ملی اهدا شد.

مربیان کانون اسدآباد و همدان همراه این شاعران در کنار اهدای کتاب به اجرای برنامه‌های متنوعی برای دانش آموزان چون بازی، شعرخوانی، اجرای نمایش عروسکی، اجرای نقاشی روی پارچه، برگزاری مسابقه و اهدای جوایز به دانش آموزان پرداختند و لبخند را بر روی لبان آنها کاشتند.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب

در ادامه هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با همراهی شاعران کمال شفیعی و بهروز اقبالی در روستای امزاجرد برای دانش آموزان دبستان و متوسطه اول با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری استان، معاون آموزش ابتدای اداره کل آموزش و پرورش استان و معاون آموزشی ابتدایی اداره ناحیه یک همدان، انجام گرفت.

مدیر این آموزشگاه ضمن تشکر از همکاری کانون و اهدای کتاب توسط شفیعی به برنامه‌های فرهنگی مدرسه اشاره و اظهار کرد: مردم این روستا دارای فرهنگی بالا و بسیار پیگیر برای امور آموزشی فرزندان خود هستند.

زارعی با بیان اینکه امام جماعت روستا و اعضای شورای همیشه همراه و همگام با مدارس روستا بوده‌اند، گفت: ما در این مدرسه تمام تلاش خود را کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌ها روستا برای بالا بردن کیفیت و کمیت برنامه‌های  آموزشی،‌ فرهنگی و هنری مدرسه استفاده کنم و در این راه موفق بوده‌ایم.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب

وی به استعدادها بالای دانش آموزان در رشته‌ها و گرایش‌های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان این آموزشگاه چه در مقطع ابتدایی و چه در مقطع متوسطه اول بسیار پویا و مستعد بوده و در مسابقات و جشنواره‌های مختلف رتبه‌های خوبی را کسب کرده‌اند اما امکانات لازم وجود ندارد که امیدواریم این پیک امید باب همکاری بیشتری بین کانون و مدرسه باشد و از این پس شاهد حضور مربیان کانون در مدرسه باشیم.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب

در ادامه مدیر کل کانون پرورش فکری استان همدان ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در مدرسه توسط مدیر و عوامل اجرایی، بیان کرد: از اتفاقات خوبی که در این مدرسه با مدیریت مدبرانه مدیر صورت گرفته بسیار لذت بردم و این قول را می دهم که مربی سیار روستایی ما به این روستا بیاید و به اجرای برنامه بپردازد و مربی نمایش خلاق هم در این مدرسه یک گروه سرود را آموزش بدهد.

سپس کتابخانه مدرسه با نام شهید رئیسی با حضور دانش‌آموزان و شاعر کودک و نوجوان با اهدای ۲۸۰ جلد کتاب به کتابخانه این مدرسه افتتاح شد و دانش‌آموزان کتاب‌ها را در قفسه چیدند.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب

در ادامه اتاق فناوری مدرسه که با همت مدیر راه‌اندازی شده بود، افتتاح شد و در پایان اتاق فیلم و سینما برای دیدن فیلم و انیمیشن در ساعات فراغت دانش‌آموزان که توسط عوامل مدرسه راه‌اندازی شده بود، افتتاح شد.

سپس مربیان سیار کانون به اجرای نمایش کاغد مچاله نیست و مربی هنری و نمایش کانون به اجرای یک نمایش خلاق برای دانش آموزان پرداختند.

هفتاد و پنجمین پیک امید کانون با اهدای 500 جلد کتاب