سالار قاسمی گفت: یک میلیون و پانصد هزار دانشآموز سال آینده تحصیلی وارد پایه اول ابتدایی خواهند شد که تاکنون ۲۶۰ هزار دانشآموز سنجش سلامت شدهاند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: والدین برای سنجش سلامت فرزندان خود ابتد باید در سامانه سیرت ۲ ثبتنام و مرکز سنجش را انتخاب کنند.
قاسمی افزود: حدود ۹۰۰ مرکز جامع برای سنجش نوآموزان در نظر گرفته شده و برای نزدیکی این مراکز به محل سکونت و تسهیل سنجش برخی مدارس نیز اختصاص یافته است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اگر نوآموز مسئله و مشکلی داشته باشد، متخصصان مراکز سنجش سلامت مداخله خواهند کرد تا مشکل مرتفع شود ولی اگر کار تخصصی نیاز داشته باشد به مراکز تخصصی وزارت آموزش و پرورش ارجاع داده میشود.
وی همچنین گفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای سنجش و توانبخشی دانش آموزان استثنایی برای خرید تلویزیونهای هوشمند و میز و صندلی برای دانش آموزان cp و معلولان جسمی و حرکتی در نظر گرفته شده است که تا پایان سال این میزان اعتبار افزایش خواهد یافت.
قاسمی افزود: این اعتبار برای همه مدارس استثنایی سراسر کشور در نظر گرفته شده تا این تجهیزات تامین شود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: تلویزیونهای هوشمند برای سنجش سلامت نوآموزان در ۹۰۰ مرکز سنجش تهیه خواهد شد.
وی گفت: بر اساس تفاهمنامه با سازمان بهزیستی بخش قابل توجهی از وسایل مورد نیاز دانشآموزان نیازمند از جمله سمعک، عینک و وسایل کمک آموزشی و ویلچر تهیه و تحویل این دسته از دانشآموزان خواهد شد.
قاسمی گفت: برای رایگانشدن سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی, ۱۲۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است که در صورت تامین اعتبار همه دانش آموزان استثنایی به صورت رایگان از سرویس ایاب و ذهاب استفاده خواهند کرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در سال ۱۴۰۳، چهارصد میلیارد تومان اعتبار برای استفاده رایگان دانش آموزان استثنایی از سرویس ایاب و ذهاب اختصاص یافته است.
قاسمی درباره جذب کادر متخصص در مراکز آموزش استثنایی نیز گفت: با مرکز نیروی انسانی هماهنگیهای لازم صورت گرفته است تا بخشی از نیروهای تخصصی مراکز جامع تامین شود تا خدمات بهتری ارائه شود تا مردم به جاهای دیگر ارجاع داده نشوند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه توانبخشی که قبلا زیر نظر سازمان بهزیستی بود و هم اکنون زیر نظر وزارت علوم است طبق تفاهمنامه سهجانبه بین سازمان بهزیستی، آموزش و پرورش استثنایی و وزارت علوم قرار شده تا بخشی از نیروهای متخصص در کنار دانشگاه فرهنگیان از همان مراکز تخصصی مثل دانشگاه توانبخشی تامین شود.
ارسال دیدگاه