ضرورت ورود عالمانه حوزه به تدوین کتب درسی آموزش و پرورش

مدیرحوزه های علمیه در نشست گروه های یازده گانه علمی سازمان آموزش و پرورش گفت: ورود حوزه به تدوین دروس آموزش و پرورش باید عالمانه و متکی به تفکر علمی و همراه با ملاحظات خاصی باشد.

به گزارش کودک پرس ،آیت الله علیرضا اعرافی صبح دوشنبه در نشستی با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و گروه‌های یازده گانه علمی سازمان آموزش و پرورش، با اشاره به تدوین بیست سند راهبردی و نهصد طرح در راستای برنامه‌های کلان حوزه، گفت: در راستای پاسخگویی به نیازهای استانی، قصد داریم که در هر استان، اختیارات را به خودشان واگذار کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به تلاش چند ساله مدیران حوزه در طراحی و برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: طرح درختواره نظام رشته‌ای و طرح آمایش حوزه از دیگر برنامه‌های کلان حوزه است و همچنین در سال گذشته برنامه‌ای پنج ساله برای همکاری حوزه و آموزش و پرورش تنظیم شد و اکنون در حال اجراست.

عضو شورای عالی حوزه با بیان لزوم استفاده و دسترسی نمایندگان حوزه به دستاوردهای علمی تمام نهادها، گفت: ورود حوزه به تدوین دروس آموزش و پرورش باید عالمانه و متکی به تفکر علمی و همراه با ملاحظات خاصی باشد و در این راه باید علاوه بر کاهش توقعات، سختی‌ها را نیز تحمل کنیم.

وی با اشاره به جایگاه بانوان در آموزش و پرورش گفت: باید از نظرات بانوان مخصوصاً در زمینه مسائل دانش آموزان دختر، بیش از پیش استفاده شود و به این منظور باید برنامه‌ریزی فکری و مطالعاتی صورت پذیرد و صرف جلسات هم فکری کافی نیست.