کانون پلی میان خانه و مدرسه برای پرورش نسل آینده است

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، اکبر خدادادی مدیرکل کانون استان در دیدار با مجید اسفندیارپور رئیس آموزش و پرورش سیرجان ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش، بر اهمیت هم‌افزایی دو دستگاه در مسیر پرورش نسل آینده تأکید کرد.

کانون پلی میان خانه و مدرسه برای پرورش نسل آینده است

خدادادی با اشاره به ضرورت استفاده از فضاهای آموزشی برای اجرای کلاس‌های فرهنگی و زبان گفت: کانون می‌تواند پلی میان خانه و مدرسه باشد و با ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی، بخشی از دغدغه‌های خانواده‌ها و مدارس را کاهش دهد. تجربه نشان داده هر زمان که مدیران مدارس با نگاه بازتری به موضوع ورود کرده‌اند، فرصت‌های تازه‌ای برای رشد و توسعه فعالیت‌ها فراهم شده است.

او با بیان اینکه مدارس می‌توانند از امکانات کانون زبان در قالب کلاس‌های فوق‌برنامه استفاده کنند، افزود: این همکاری ضمن ایجاد فرصت یادگیری برای دانش‌آموزان، می‌تواند به تجهیز مدارس و ارتقای فضای آموزشی نیز کمک کند.

کانون پلی میان خانه و مدرسه برای پرورش نسل آینده است

در ادامه این نشست، مجید اسفندیارپور رئیس آموزش و پرورش سیرجان نیز با تاکید بر نگاه حمایتی آموزش و پرورش نسبت به فعالیت‌های کانون افزود: مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، علاوه بر ارتقای سطح یادگیری دانش‌آموزان، در تقویت روحیه همکاری و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها نیز تأثیرگذار خواهد بود.