به گزارش کودک پرس ، حسن دولتآبادی در کارگاه تخصصی «از قصه تا نمایش» اظهار کرد: هدف در اجرای این کارگاه قصهسازی نیست بلکه میخواهیم از طریق قصهای شناخته به پایانی نو و جدید برسیم؛ کودکان باید به این نتیجه برسند که هر اتفاق فقط یک پایان ندارد بلکه در مواجه با مشکلات میتوان پایان جدیدی را بهوجودآورد.
وی با اشاره به اینکه در این کارگاه قصه چوپان دروغگو مطرح شده است، افزود: برای پایان دادن این قصه به سبکهای مختلف کاراکترهای دیگری مانند گوسفندان و مردم روستا را بهکار گرفتیم.
این نویسنده و استاد دانشگاه ادامه داد: در مرحله اول ایدههای مختلفی در مورد پایان قصهای جمعآوری میشود و بعد از انتخاب پایان داستان هر صحنه تصویرگری و بعد بازی میشود.
دولتآبادی تشریح ساختار کلاسیک داستان (مقدمه، میانه و انتها) و توضیحاتی در مورد ایجاز، شخصیت و دیالوگ را از دیگر قسمتهای این کارگاه عنوان و اضافه کرد: کار کودک و نوجوان اساساً کاری آموزشی و تحقیقی است که با استفاده از ان میتوان موضوعات مختلف را برای کودک جذاب کرد و او را به سمت ارزشهای جامعه سوق داد.
وی با اشاره به اینکه مربیان کانونهای فرهنگی و هنری با استفاده از قصه میتوانند کودکان را جذب کنند، گفت: در این کارگاه ایدههای عالی، مستعد، خواهان و پرانرژی وجود داشت.
گفتنی است؛ کارگاه تخصصی «از قصه تا نمایش» امروز به همت حوزه هنری چهارمحال و بختیاری در سالن مهرشهرکرد با شرکت 60 نفر از مربیان کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان و هنرمندان نمایش استان برگزار شد.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه