به گزارش کودک پرس ، حجت الاسلام حکمت حکیمی فر شامگاه دوشنبه، در جمع طلاب مدرسه علمیه امام صادق (ع) بیجار اظهار داشت: سالها قبل وقتى تقويم را نگاه مى كرديم و براى بيستم فروردين دنبال مناسبتى مى گشتيم، فقط به سالروز قطع رابطه سياسى ايران و آمريكا، شهادت هنرمند بسيجى (سيد مرتضى آوينى) و روز هنر اسلامى برمى خورديم، اما به همت جوانان غيور ايرانى كه با وجود تمامى ترفندهاى استكبار جهانى، به خوبى فعل خواستن را صرف كردند، از سال ۱۳۸۵ رخداد ميمون و بسيار غرورآفرين پيوستن ايران اسلامى به باشگاه هسته اى جهان با عنوان روز ملى فناورى هسته اى در تقويمها به ثبت رسيد.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) شهرستان بیجار گفت: ماجرا از اين قرار بود كه ۲۰ فروردين سال ۱۳۸۵، خبر دستيابى ايران به فناورى غنى سازى اورانيوم و راه اندازى يك زنجيره كامل غنى سازى در نطنز در رسانه های ايران و جهان اعلام شد.
وی افزود: در پى اين خبر، با تصويب شوراى عالى انقلاب فرهنگى، به پاس قدردانى از تلاشهاى افتخارآميز دانشمندان جوان ايران اسلامى، بيستم فروردين ماه، مقارن با تكميل چرخه سوخت هسته اى در تقويم رسمى ايرانيان، روز ملى فناورى هسته اى نام گرفت.
این استاد حوزوی عنون کرد: بى ترديد ۲۰ فروردين، يادآور روز ملى فناورى هسته اى و اعلام بومى شدن دانش هسته اى در ايران اسلامى و مجهز شدن سرزمين ايران به انرژى هسته اى و در واقع روز بزرگ تحقق شعار «ما مى توانيم» است. اكنون ايران اسلامى، به جمع اعضاى كم شمار باشگاه كشورهاى اتمى پيوسته و تاريخ براى هميشه، اين افتخار بزرگ را به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام حکیمی فر گفت: ۲۰ فروردين ماه سال ۱۳۸۵ خبر دستيابى ايران به فن آورى غنى سازى اورانيوم و راه اندازى يك زنجيره كامل غنى سازى در نطنز اعلام شد.
وی تصریح کرد: اين فناورى در برگيرنده بسيارى از علوم مهندسى و پايه است و در حال حاضر منحصراً در اختيار تعداد كمى از كشورهاى جهان است. اين موفقيت بزرگ در فن آورى هسته اى بيش از هر چيز مرهون تصميمات و سياستهاى مدبرانه و دورانديشانه اى بوده است كه توسط مسؤولان عالى رتبه نظام در رفع تعليق از تأسيسات هسته اى كشورمان صورت گرفته است و نشان داد كه پايدارى، مقاومت در مقابل خواسته نامشروع ديگران، خودباورى و اعتماد نيروهاى خلاق كشور مى تواند قله هاى دانش پيشرفته هسته اى در حداقل زمان ممكن فتح شود.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) شهرستان بیجار ادامه داد: تلاش آمريكا براى جلوگيرى از دستيابى ايران به فناورى هسته اى با توجيه برخوردارى از منابع نفتى و گازى در حالى ادامه دارد كه چهار دهه پيش ايران اولويت يك در خاورميانه براى استفاده از اين فناورى معرفى شده بود و آلمان نيز نيروگاه بوشهر را تقريباً به نيمه رساند.
وی گفت: در خصوص مخالفتهاى آمريكا و رژيم اشغالگر اسرائيل و برخى كشورهاى غربى با فعاليت هاى هسته اى كارشناسان بر اين عقيده اند كه آمريكا در اين زمينه برخورد دوگانه و تبعيض آميز دارد و كشورهاى غربى داراى انرژى هسته اى، دانش مربوط به غنى سازى اورانيوم را در انحصار خود قرار داده و از دسترسى كشورهاى جهان سوم به اين فن آورى جلوگيرى مى كنند و در عين حال همچنان به سكوت حمايت آميز خود از توسعه زرادخانه اتمى اسراييل ادامه مى دهند.
این استاد حوزی اضافه کرد: اكنون با دستيابى ايران به دانش هسته اى صلح آميز به هدف تأمين انرژى همه جهان به اين باور رسيده اند كه امروزه با تمامى موانعى كه در راه رسيدن ايران وجود دارد دستيابى به انرژى هسته اى كارى بزرگ تر از ملى شدن نفت است.
وی تاکید کرد: دولت و مردم ايران تمامى تلاش را دارند تا ذرهاى از حق خود براى دستيابى به انرژى هسته اى كوتاه نيايند چرا كه به گفته رهبرشان انرژى هسته اى را يك نياز و ضرورت و جزيى از پيشرفت علمى ايران مى دانند.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) بیجار اظهار داشت: بايد گفت كه براى خود دشمنان نيز مسلم است كه ايران به عنوان يكى از امضاءكنندگان پيمان منع گسترش سلاحهاى هسته اى يا معاهده «ان پى تى» و طبق مفاد همين پيمان، به عنوان يك كشور عضو، از حق غنى سازى اورانيوم و توليد چرخه سوخت هسته اى براى مقاصد صلح آميز برخوردار است.
حجت الاسلام حکیمی فر عنوان داشت: دانشمندان جوان ايران زمين ثابت كردند كه ايرانى مى تواند و با هوش و ذكاوت بالاى خود بار ديگر گامى بلند در عرصه هاى علمى و فناورى برداشته و دانش هسته اى را براى ايران و ايرانى بومى كند و كشور سربلند مان اكنون آمادگى انتقال اين دانش صلح آميز را به كشورهاى آزاده سراسر جهان دارد.
این استاد حوزوی به شهدای دانشمند هسته ای اشاره کرد و گفت: شهداى دانشمند هسته اى ايران، سند مظلوميت ايران اسلامى هستند. دانشمندانى كه با ويژگى هاى مشترك، اهداف هماهنگ و تلاشهاى مستمر در مسير زنده نگه داشتن چرخه هسته اى كشور گام برداشتند.
مدیر مدرسه علمیه بیجار به ویژگی های شهدای هسته ای اشاره کرد و اظهار داشت: اولين ويژگى مشترك اين شهيدان عشق به وطن بود. آنان به رغم تهديدهايى كه مى شدند، تا زمانى كه جانشان را فدا كردند و بزرگترين دارايى شان را در اين راه تقديم كردند، به وظيفه خود به بهترين شكل عمل كردند.
وی گفت: دومين ويژگى بارز اين شهيدان، تعهد و مسئوليت پذيرى آنان بود. همه اين افراد تا پاى جان، پاى مسئوليتى كه به آنها محول شد، از هيچ كوششى دريغ نكردند و تا لحظه آخر ماندند و كار كردند و به پيشرفت علم و تكنولوژى اين كشور كمك كردند.
حجت الاسلام حکیمی فر با اشاره به اینکه سومين ويژگى مشترك اين شهيدان، خصيصه بارز تسلط بر علمشان بود، افزود: تمام آنها از دانشگاههاى كشورهاى پيشرفته دنيا پيشنهاد داشتند، اما به خاطر عشق و علاقه به وطن اين پيشنهادها را رد كردند و ترجيح دادند كه از تخصص خود براى كشورشان استفاده كنند.
مدیر مدسه علمیه بیجار اظهار داشت: ويژگى چهارم اين شهيدان كه ويژگى بارز و علت شهادت آنها بود، پيوندى بود كه بين علم، تحقيق و عمل بر قرار كردند، همه اين افراد داراى مقالات برجسته علمى پژوهشى در داخل و خارج كشور بودند، از لحاظ بحث هاى علمى بسيار فعال و افراد قوى بودند اما با اين حال اينها در حد تئورى باقى نماندند و اين تئورى را به عرصه عمل درآوردند.
این استاد حوزوی عنوان داشت: شهداى هسته اى ايران نماد پيشرفت، علم و آميختگى علم، ايمان، شجاعت، خون و شهادت هستند كه جوانان با بصيرت ايران بايد راه آنها را ادامه داده و با پيشرفت روزافزون در عرصه علم و فناورى انتقام خون آنها را از دشمنان و معاندان نظام اسلامى پس گيرند.
حجت الاسلام حکیمی فر گفت: شهادت پاداش اين غيور مردانى بود كه با جهاد علمى خود، چراغ علم و روشنايى را در سنگر دانشگاه پرفروغ نگه داشتند و در نهايت با اهداى خون خود، درخت انرژى هسته اى ايران را آبيارى كردند. شهادت بر اين مردان آسمانى مبارك
ارسال دیدگاه