پرخاشگری کودکان، از نتایج استفاده زیاد از فضای مجازی است
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت:استفاده زیاد از فضای مجازی موجب پرخاشگری و بی حوصلگی کودکان می شود.
به گزارش کودک پرس ، حسنعلی عزتخواه در نشست با برخی فعالان مجازی استان کهگیلویه و بویراحمد هدف از آموزش و ارتقاء سواد رسانهای در بین دانش آموزان و والدین را واکسینه کردن و توانمندسازی آنان برای حفظ سلامت جسمانی، روحیه و روانی در برابر آسیب های اجتماعی دانست.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت:می توان با افزایش سواد رسانه ای دانش آموزان و به ویژه والدین برای کاهش پیامدهای منفی این رسانه ها و در عین حال افزایش بهره وری مثبت و کاربرد آنها در امر آموزش گام برداشت.
وی استفاده زیاد از فضای مجازی را موجب پرخاشگری، بی حوصلگی، فقر عاطفی، ایجاد مشکل با والدین، اطرافیان، افت تحصیلی، کمبود تحرک و به دنبال آن اضافه وزن و تنبلی در بین دانش آموزان دانست و افزود: استفاده جمعی والدین و دانش آموزان از رسانه های اجتماعی، نظارت والدین بر محتوای مورد استفاده و قابل دسترس دانش آموزان، افزایش قدرت تفکر و دیدگاه انتقادی والدین ودانش آموزان و کسب مهارت های فنی می توانند روش هایی مناسب برای کسب دانش رسانه ای باشند.
عزت خواه با تاکید بر نصب نکردن نرم افزارهایی از قبیل فیلتر شکن روی گوشی توسط والدین، اظهار کرد: بی توجهی والدین و ساعت ها حضور آن ها در فضای مجازی، فرزندان را بیشتر به این سمت و سو سوق می دهد.
مدیرکل سازمان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: منزل، مدرسه و مسجد نقش مهمی در تربیت دانش آموزان داشته که اکنون فضای مجازی تربیت را تحت تاثیر قرار داده که آشنایی معلمین و دانش آموزان در عرصه تعلیم و تربیت با مخاطرات فضای مجازی و استفاده بهینه از آن یک ضرورت انکار ناپذیر است.
وی با بیان اینکه فضای مجازی نیاز امروز و مدیریت جدید این عرصه بسیار ضروری است، افزود: تکنولوژی بخش جدایی ناپذیر از سیستم آموزشی است که اولیاء دانش آموزان، معلمان، افراد صالح و خبره و هرکسی که مهارتی دارد با توجه به جمله رهبری که فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور می شدم» باید احساس مسئولیت بیشتری کنند.
عزت خواه گلوگاه و خاستگاه اصلی ارتقا سواد رسانه ای را آموزش و پرورش در کنار سایر دستگاه ها دانست و گفت: همه دست اندرکاران و عوامل اجرایی مجموعه نظام تعلیم و تربیت باید با یک بازنگری در این زمینه برای تحقق اینمهم بیش از پیش تلاش کنند.
محمدی یکی از فعالان عرصه فضای مجازی استان نیز برگزاری کارگاه های آموزشی سواد رسانه ای برای آگاه سازی خانواده ها از پیامهای منفی فضای مجازی در صورت مدیریت نکردن حضور خود و فرزندانشان در این فضا را مهم و ضروری برشمرد و گفت: آموزش و پرورش به علت گستردگی جامعه هدفش در زمینه تولید محتوا و افزایش آگاهی استفاده دانش آموزان از فضای مجازی نقش مهم و تاثیرگذاری داشته که باید با اهتمام و رویکردی جدید به این موضوع ورود کند.
ارسال دیدگاه