به گزارش کودک پرس يونيسف در گزارشي از اثرات جنگ، فقر و حتي تغييرات آب وهوايي بر ٥٠ ميليون کودک پناهنده در سراسر جهان خبر داده است. اين کودکان در معرض خطر قاچاق، سوءاستفاده و محروميت قرار دارند.
پس از پايان جنگ جهاني دوم، ٢٨ ميليون کودک، بيش از نيمي از کساني بودند که در سراسر جهان آواره و درگير خشونت و ناامني بودند. اين ارقام تکان دهنده، نشان مي دهد تعداد پناهندگان، در دهه گذشته دو برابر شده است. تعداد مهاجران کودک پس از درگيري هاي طولاني در افغانستان و سوريه تشديد شده است.
کميسارياي عالي پناهندگان، آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد، در بيانيه اي اعلام کرده است : نيمي از آوارگان در سراسر جهان از کشورهاي خاورميانه مي آيند. بزرگ ترين جمعيت پناهنده در جهان کساني هستند که مجبور به ترک سوريه شده اند. برخي ديگر از لبنان، ترکيه و اردن آواره شده اند.
اين گزارش تعداد فزاينده و نامتناسب پناهندگان، به ويژه کودکان، را که از کشور خود آواره و مجبور به عبور از مرزهاي بين المللي شده اند، بررسي و تحليل مي کند. طبق اعلاميه يونيسف کودکان هيچ مسئوليتي در قبال بمب ها و گلوله ها، باندهاي خشونت، آزار و اذيت و دستمزدهاي پايين خانواده ندارند.
آنها، بااين حال، هميشه از سوي جنگ، درگيري و حتي تغييرات آب وهوا و فقر، تحت فشار قرار دارند.
اين کودکان اغلب به دليل قاچاق انسان، به راحتي مي توانند قرباني قاچاقچيان و جنايتکاران شوند. بسياري از آنها در طول سفر پر از اتفاق خود، به اشکال افراطي تحت آزار و اذيت و خطر و محروميت قرار مي گيرند.
lمنبع: عصرایران
ارسال دیدگاه