نشست ادبی “چگونه بنویسیم؟ “در پاتوق نوجوان مجتمع کرج

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، البرز این کارگاه ویژه‌ی نوجوانان ۱۱ تا ۱۸ سال و با حضور الهام مظفری، شاعر و نویسنده و از مربیان با تجربه‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

مهتاب میرزاپور کارشناس ادبی کانون البرز در مورد ابن  برنامه گفت این کارگاه روز چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح برگزار شده و حصور برای تمامی علاقه‌مندان کودک و نوجوان ۱۱ تا ۱۸ سال بلا مانع است.

این کارشناس افزود نوجوانان در این کارگاه با اصول اولیه و مهارت‌ها و تمرینات لازم برای نوشتن آشنا شده و در فعالبت‌های جانبی دیگری از جمله قصه‌گویی طوطی و بقال، توسط زهره باقری برگزیده بخش لبخند بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی و آشنایی با شخصیت و آثار مهدی آذریزدی، پدر ادبیات کودک ایران، حضور خواهند یافت.

میرزاپور افزود ۱۸ تیر هم‌زمان با سالگرد درگذشت آذریزدی نویسنده نام آشنای نوره ادبیات کودک و صاحب کتاب‌های فاخر قصه های خور برای بچه‌های خوب فرصتی است تا کودکان و نوجوانان را با گنجینه های ادبی ایران زمبن آشنا سازیم و مهارت‌های نوشتن را به عااقه‌مندان بیاموزیم.

گفتنی است اعضای پاتوق نوجوان مرگز مجتمع، این فعالیت را برنامه‌ریزی کرده و با همیاری مسئول و مربیان مرگز مجتمع و احد ادبی برگزاری این برنامه  ویژه رل بر عهده  خواهند داشت.

علاقه‌مندان برای حضور در این محفل ادبی و کارگاه‌های تئوری و عملی به کرج، خیابان شهید صدوقی، انتهای خیابان شهید نامجو مراجعه کنند.

نشست ادبی "چگونه بنویسیم؟ "در پاتوق نوجوان مجتمع کرج