میزبانی مرکز فراگیر کانون البرز از کودکان توان‌یاب

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان البرز، به مناسبت هفته ملی کودک، روز دوشنبه ۲۰ مهر  در روزی که با هدف توجه ویژه به کودکان با نیازهای خاص و تقویت روحیه همدلی، به عنوان روز «دنیای شیرین کودکان با نیازهای ویژه»، نام گذاری شده بود، مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز در مرکز مجتمع، میزبان دانش‌آموزان توان‌یاب با نیازهای ویژه از مدرسه «زمردیان» بودند.

در این برنامه، کودکان با اجرای قصه‌گویی «شلغم پربرکت»، بازی‌های شاد، اجرای سرود و دریافت هدایا، روزی سرشار از شادی و مهربانی را تجربه کردند.

میزبانی مرکز فراگیر کانون البرز از کودکان توان‌یاب

همچنین با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب و گاز استان البرز و با اجرای «عمو پیام» و عروسک‌های نمایشی کودکان حاضر با مصرف بهینه انرژی آشنا شدند.

میزبانی مرکز فراگیر کانون البرز از کودکان توان‌یاب

میزبانی مرکز فراگیر کانون البرز از کودکان توان‌یاب

گفتنی است ویژه برنامه های هفته ملی کودک از روز سه شنبه ۱۵مهر ۱۴۰۴،  با شعار «کودکان، حال خوش زندگی»، هم‌زمان  با سراسر کشور در البرز آغاز شده و تا پایان روز دوشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴، ادامه خواهد داشت.