به گزارش کودک پرس ،سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه ای بریتانیا ( آفکام) به تازگی اعلام کرده است که رمزگذاری قوی ارتباطات دیجیتال، ایمنی آنلاین کودکان را افزایش داده و از آنها در برابر تهدیداتی چون باج گیری اینترنتی، محافظت میکند. این در حالی است که سرویس یاد شده به کسب و کارها نیز اجازه میدهد به صورت امن با یکدیگر و مخاطبان خود در ارتباط باشند.
سازمان یاد شده این نکات را در حالی اعلام کرد که به تازگی کمپینی تحت حمایت دولت بریتانیا در مخالفت با رمزگذاری سرتاسر به وجود آمده است و مدعی است که دولت و صاحبان پلتفرمها با پیشبرد فرایند رمزگذاری سرتاسر در پیامهای خصوصی افراد به راحتی نظارت خود را بر کودک آزاری از دست میدهند.
استفان بونر، مدیر اجرایی نوآوری و فناوری آفکام در این مورد گفت: «رمزگذاری سرتاسر، نقش مهمی در حفاظت از حریم خصوصی و امنیت آنلاین ما ایفا میکند. این امر با اجازه ندادن به مجرمان و سوء استفاده کنندگان برای ارسال محتوای مضر برای کاربران یا دسترسی به تصاویر یا مکان آنها، ایمنی آنلاین کودکان را تقویت میکند.»
این در حالی است که فعالان ایمنی کودکان هشدار دادهاند که برنامههای رمزگذاری با اطمینان از اینکه فقط فرستنده و گیرنده میتوانند محتوای آنها را مشاهده کنند، اجرای قانون را دشوار ساخته و امکان دیدن پیامها را از پلتفرمهای فناوری میگیرد.
بونر در ادامه سخنان خود افزود: «دسترسی به محتوای رمزگذاری شده تنها راه برای دستگیری سوء استفاده کنندگان نیست. روشهای دیگری که توسط مجریان قانون استفاده میشود، مواردی چون نفوذ در حلقههای سوء استفاده، گوش دادن به گزارشهای کودکانی که هدف سوءاستفادهگران قرار میگیرند و استفاده از شواهد و مدارک فعالیت محکومان را شامل میشود.»
وی در مورد امکان بازنگری در استفاده از این روش نیز گفت: «تا زمانی که عواقب و نتایج اجرای این طرح به درسی بررسی نشود، به سختی میتوان امکان بازنگری در ایده کلی لزوم پیشبرد رمزگذاری سرتاسر ایجاد کرد و تأخیر در استفاده از آن همه کاربران، از جمله کودکان را در معرض خطر قرار میدهد.»
سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه ای بریتانیا ( آفکام) که وظیفه نظارت بر حفاظت از دادههای افراد در بریتانیا را بر عهده دارد، به این جمع بندی و نتیجه رسیده است که رمزگذاری سرتاسر یکی از مطمئنترین راهها برای محافظت از دادههای کاربرانی است که از پلتفرمهای پیامرسان بزرگ استفاده میکنند.
در حال حاضر، برخی شرکتهای فناوری نیز در حال حرکت به سمت اجرای این فرایند در چرخه فعالیت خود هستند. پیام رسان واتس اپ، متعلق به شرکت متا در مقطع کنونی از این فناوری بهره میبرد و به نظر میرسد که دیگر شرکتهای تحت مالکیت مارک زاکربرگ، مانند فیسبوک مسنجر و اینستاگرام نیز این امر را در دستور کار دارند.
دامیان هیندز، وزیر امور داخلی بریتانیا در واکنش به حواشی اخیر اعلام کرد که کمپین تحت حمایت دولت به نام «جایی برای پنهان شدن نیست»، صرفاً خواستار مناظره متعادلتر میان کارشناسان در مورد این موضوع است.
وی طی مقالهای در تایمز نوشت: «این خطر وجود دارد که رمزگذاری سرتاسر، بدون قابلیتهای ایمنی مناسب، شرکتها و مجریان قانون را کور کند و ما را به عقب براند. نه این دولت و نه جامعه در کل نمیتوانند این امر را بپذیرند.»
ارسال دیدگاه