به گزارش کودک پرس، دکتر ایزابل سیموناتو و همکارانش تحت سرپرستی پروفسو لیند پاگانی در مقاله ای که نتایج آن در شماره اخیر نشریه طب پیشگیری Preventive Medicine منتشر شد اعلام کردند پرونده نزدیک به دو هزار پسر و دختر اهل کبک را که بین سال های 1997 و 1998 به دنیا آمده بودند مورد بررسی قرار داده اند.
این کودکان از سه تا پنج ماهگی مورد بررسی قرار گرفته بودند و در دو سالگی، والدین آنها میزان تماشای تلویزیون را گزارش کرده بودند و در سن 13 سالگی نیز عادات روزانه و وضعیت موفقیت آنها در مدرسه مورد مطالعه قرار گرفته بود.
دکتر پاگانی می گوید در زمان این کودکان، استفاده از گوشی های هوشمند هنوز رایج نبود و تلویزیون به شدت رواج داشت. تماشای تلویزیون از نظر جسمی و روحی، از رفتارهای سالخوردگی محسوب می شود زیرا به تلاش مضاعف نیاز ندارد.محققان دریافتند به ازای هر یک ساعت تماشای اضافی تلویزیون در سن دو سالگی، به میزان هشت درصد به عادات غلط غذایی در 13 سالگی افزوده می شود.
این عادات شامل تغذیه فست فود، گوشت فراوری شده، نوشابه های گازدار، نوشیدنی های میوه مصنوعی، نوشیدنی های ورزشی، نوشیدنی انرژی زا، اسنک های شور و دسرها است.همچنین هر یک ساعت افزایش تماشای تلویزیون به کاهش 10 درصدی صبحانه خوردن می انجامد.به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، عادات درست و غلط زندگی، در واقعا در اوایل زندگی کلید می خورد.
منبع: شبکه خبر
ارسال دیدگاه