دیدار با مادر شهید سید امید مظلوم از اعضای سابق کانون شماره یک اردستان

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان اصفهان، دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ کارکنان و مربیان مراکز کانون اردستان در منزل شهید سید امیدمظلوم از شهدای جنایت رژیم منحوس صهیونی حاضر شدند و به مادر و خانواده‌ی ایشان ادای احترام کردند.
مربیان مراکز کانون اردستان ضمن گفت‌ وگو و ابراز همدردی با مادر شهید، و شنیدن خاطرات زندگی کوتاه اما پر بار این جوان ارزشی با ابعاد شخصیتی شهید سید امید مظلوم بیشتر آشناشدند.
 این مادر شهید عزیز، فرزندش را دیندار، مهربان، متعهد، مخلص و پایبند به آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی معرف نمود.

گفتنی است شهید سید امید مظلوم ۲۶ساله از اعضای فعال و سابق کانون شماره یک اردستان بوده است.
در پایان این دیدار قاب عکس تصویر شهید گرامی که توسط زهرا گنجی مربی کانون نقاشی شده بود به همراه دسته گل تقدیم این مادر سرافراز و اسوه ایثار، صبر و مقاومت گردید.

دیدار با مادر شهید سید امید مظلوم از اعضای سابق کانون شماره یک اردستان

دیدار با مادر شهید سید امید مظلوم از اعضای سابق کانون شماره یک اردستاندیدار با مادر شهید سید امید مظلوم از اعضای سابق کانون شماره یک اردستان