به گزارش کودک پرس ، سال تحصیلی جدید، یک هفته است که آغاز شده است؛ آموزش و پرورش از ماهها پیش برای ساماندهی نیروی انسانی و تجهیزات برای حضور دانشآموزان در کلاسهای درس برنامهریزی کرده است اما گلایههایی نیز وجود دارد.
هفته گذشته فرزانه جندقی مدیر مدرسه بانو خمسه رباط کریم در برنامه تلویزیونی پرسشگر در پاسخ به انتقادات دانشآموزان این منطقه مبنی بر عدم ثبتنام پایه دهم در این مدرسه، اظهار کرد: نزدیکترین دبیرستان دخترانه بعد از ما چند کیلومتر فاصله دارد؛ این مدرسه از مدارس موفق است و مطلوب اولیاست و در منطقه پرجمعیت و مهاجر نشینی قرار گرفته است.
وی افزود: نه تنها انحلال این پایه را از مجموعه مدرسه از سوی رئیس آموزش و پرورش منطقه، غیرمنطقی میدانم بلکه تأسیس مدرسه را در اینجا ضروری میدانم؛ متاسفانه آموزش و پرورش منطقه در تصمیمی غیرکارشناسانه دست به این کار زده است؛ این مدرسه پنج کلاس خالی دارد و به لحاظ امکانات مطلوب است و اگر کمبود معلم هم باشد مربوط به کل منطقه است ولی اکنون کمبود معلم هم نداریم.
جندقی ادامه داد: اصرار داریم پایه دهم دایر باشد اولیا به طرق مختلف اعتراض کردند ولی در اداره آنها را بیسواد خطاب کردند؛ در حالی که مدیر منطقه رباط کریم خلاف قانون و غیرکارشناسانه این پایه را حذف کرده است؛ اداره کل شهرستانهای استان تهران هم پاسخی به ما ندادند و آن را در حیطه اختیارات رئیس منطقه میدانند.
وی گفت: یکی از دلایل مدیر منطقه این است که چون جمعیت این دوره زیاد است قصد داریم برای سال آینده ساماندهی کنیم؛ این در حالی است که اولیای این منطقه به لحاظ اقتصادی در سطح پایینی قرار دارند.
مدیر این مدرسه افزود: این مدرسه 200 دانشآموز برای پایه دهم داشت که 150 نفر پروندهشان را گرفتند و به مدارس دیگر بردند، اما 50 نفر به دلایلی که دارند نمیتوانند فرزندشان را در مدارس دیگری ثبت نام کنند و باقی ماندهاند.
اما هفته بعد از این گلایه یعنی شب گذشته عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در برنامه تلویزیونی پرسشگر در واکنش به لغو یک دوره و ممنوعیت پذیرش دانشآموزان در پایه دهم دبیرستانی دخترانه در منطقه رباط کریم، اظهار کرد: موضوع را بررسی کردیم؛ در شهرستانهای تهران 950 هزار دانشآموز در 33 هزار کلاس درس مشغول تحصیل هستند و ما آمادگی داریم هر کجا تعداد به حد نصاب برسد، کلاس تشکیل دهیم و هرکجا به حدنصاب نرسد دانشآموزان را در مدارس مناطق دیگر توزیع کنیم.
فولادوند افزود: حجم ساماندهی و کلاسبندی 33 هزار کلاس کار مشکلی است و بروز یکی دو مورد اختلاف و ناهماهنگی طبیعی است و باید از خانوادهها عذرخواهی کنم.
وی اضافه کرد: کلا 11 نفر برای ثبت نام به مدرسه آمده بودند که در مدرسه مجاور که 400 متر از آن فاصله دارد ادامه تحصیل می دهند و ما آمادهایم هر جا تعداد به حد نصاب رسید، کلاس برگزار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران افزود: ماهانه یک میلیارد تومان بابت ایاب و ذهاب دانش آموزانی که مدرسه شان از محل سکونتشان فاصله دارد هزینه میکنیم.
به نظر میآید دلیل اصلی حذف پایه دهم این مدرسه، اختلاف آمار ۱۸۹ نفری است که بین اداره و مدرسه وجود دارد؟!
منبع: فارس
ارسال دیدگاه