به گزارش کودک پرس ، کودک آزاری و خشونت رفتاری علیه کودکان، معضلی است که این روزها در جوامع بسیاری وجود دارد و کودکان بیشماری قربانی ندانم کاری، غفلت و یا توحش والدین خود و یا سرپرستان خویش میشوند. اخبار کودک آزاری که در سراسر دنیا به وقوع میپیوندد در کمترین و کوتاهترین زمان ممکن در بستر شبکههای اجتماعی منتشر شده و عکس العملهای مختلف حامیان حقوق بشر را به دنبال دارد.
فرصتی که فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در اختیار کاربران بیشمار خود با ملیتهای گوناگون قرار داده است، جنایات و جرائم مختلف از جمله جرائم مرتبط با کودک آزاری را در سطح بینالمللی منتشر کرده و گاهی کمپینهای حمایتی را ویژه کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب قرار میدهد.
ناگفته نماند که اخبار دروغین و ساختگی نیز برای جذب بازدید کننده و افزایش تعداد دنبال کنندگان صفحات مجازی کم نبوده و در برخی از موارد اخبار کودک آزاری و جرائمی از دست از پایه دروغ از آب در میآید.
مدعیان حقوق بشر و حامیان حقوق کودکان در کشورهای اروپایی و آمریکایی با مشاهده و رصد اخبار مربوط به کودک آزاری در کشور ما ایران، علی رغم اینکه از صحت و سقم آن اطلاعی ندارند با بسط و گسترش و بدتر جلوه دادن اغلب موارد کودک آزاری، سعی در تخریب وجهه نظام جمهوری اسلامی و ربط دادن چنین حوادثی به اصل نظام دارند. این در حالی است که تعداد و نوع کودک آزاری که در ایران به وقوع میپیوندد به مراتب کمتر است.
حامیان دروغ پرداز حمایت از کودکان در حالی حوادث کودک آزاری در ایران را بزرگنمایی میکنند که خود آنها به عنوان حامیان حقوق بشر، از کودک کشی در فلسطین،میانمار، یمن و سوریه و سایر کشورهای دنیا اباع و امتناعی نداشته و از ارتکاب به بزرگترین جرائم و قتل عام علیه کودکان هیچ واهمهای ندارند.
برای نمونه به دو جنایت اخیر دو مادر سنگدل و بیرحم در کشور آمریکا که طی جنایاتی هولناک کودکان خود را به طرز وحشتناکی به قتل رساندند اشاره میکنیم.
جنایت هولناک مادر آمریکایی در اینستاگرام
تحقیقات انجام شده حدود ۴ سال پیش در دانشگاه «ییل» در کشور آمریکا نشان میدهد، 12 درصد از کودکان زیر 18 سال آمریکایی انواع مختلفی از بدرفتاریها و آزار و اذیتهای جسمی و روانی شامل بیتوجهی و نادیده گرفته شدن، و سوء رفتارهای جسمی، جنسی و عاطفی را تجربه میکنند. با این حال برخی کارشناسان تاکید دارند که آمار واقعی به مراتب بیش از آماری است که این دانشگاه منتشر کرده است. بر اساس این تحقیق از هر هشت کودک آمریکایی زیر 18 سال یک کودک قربانی سوءرفتارهای مختلف روانی و جسمی میشود.
بدون تردید آمار کودک آزاری و جرائم مرتبط با آن در طول سالهای اخیر نیز افزایش پیدا کرده و نقض حقوق کودکان از معضلاتی است که در سایه بیتوجهی و غفلت حامیان دروغین آمریکایی روز به روز گسترش پیدا میکند.
بر اساس اخبار حوادث بین الملل، طی روزهای اخیر مادری در شیکاگو که سومین شهر پرجمعیت در ایالات متحده آمریکا است، کودک ۳ ساله خود را برای افزایش تعداد مخاطبان و بازدید کنندگان صفحه شخصی اینستاگرامش در ویدئویی زنده که برای مخاطبان خود پخش میکرد، پوست کودک خردسال ش را زنده زنده کند و هدف از این اقدام را افزایش تعداد فالوورهای خود عنوان کرده است.
بستر وقوع جرم کودک آزاری فوق یکی از شبکههای اجتماعی یعنی اینستاگرام است که این روزها در کنار توئیتر، به عنوان یکی از سنگرهای اصلی تخریب نظام جمهوری اسلامی ایران برای افرادی که نقشه براندازی نظام را در سر دارند به شمار میرود.
آمریکا به عنوان حامی بزرگ تروریستها که ناقضان اصلی حقوق بشر هستند، وقوع کوچکترین حادثه و جرمی را به ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران ارتباط میدهد و در صدد پنهان کردن، جرائمی است که علیه کودکان و سایر مردم خود در این کشور به وقوع میپیوندد.
دختران ۸ و ۱۱ ساله قربانی مادر متوهم و روانی فلوریدایی شدند
تحقیقات دانشگاه ییل همچنین نشان میدهد وضعیت آزار و اذیت برای کودکان سیاه پوست و آمریکایی تبار به مراتب بدتر است. از هر پنج کودک سیاه پوست آمریکایی و همچنین از هر هفت کودک بومی آمریکا، یک کودک این آزار و اذیتهای جسمی و جنسی را تجربه میکند.
به نقل از مدیکال اکسپرس، تحلیل دادههای به دست آمده از سالهای 2004 تا 2011 نشان میدهد بیش از پنج میلیون و 600 هزار کودک آمریکایی در این بازه زمانی تحت آزار و اذیتهای مختلفی قرار گرفتهاند. با این حال برخی از کارشناسان معتقدند این آمارها بسیار بیشتر از رقمی است که این دانشگاه اعلام کرده است.
در مورد دیگری یک مادر فلوریدایی دو دختر ۸ و ۱۱ ساله خود را تنها به دلیل ظن و گمان خود پس از اذیت و آزار دخترانش، آنها را با محلول اسیدی نمک و فلفل در خانه شکنجه داد و دو کودک بیچاره پس از چند ساعت بر اثر شدت جراحات و عفونت چشم و دیگر نقاط بدن جان خود را از دست دادند.
مادر فلوریدایی دختران کم سن و سال خود را به برقراری رابطه جنسی با مردان همسایه متهم کرد و به گفته خودش برای تطهیر آنها، دو دختر کم سن و سال خویش را با محلول نمک و فلفل شستشو داده بود و به سرعت خبر این حادثه وحشتناک در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
این حوادث تنها گوشهای از جرائم بیشماری است که در کشورهای آمریکایی و اروپایی که مدعی حمایت از کودکان هستند علیه کودکان اتفاق میافتد و در سکوت سنگین آنها کسی حق ورود به ماجرا و حمایت از کودکان را ندارد.
کشورهای آمریکایی برای گسترش شبکههای اجتماعی تلاش بسیاری دارند و این شبکهها امروزه بستر ترویج خشونت و جرائم مختلف شدهاند و «حقوق بشر» و « حمایت از کودکان » تنها واژههایی هستند که بر زبان حامیان دروغین میآید و کودکان بیپناه قربانی غفلت والدین نادان خود و رفتارهای بیمار گونه آنها میشوند و هیچ گونه نظارتی بر عملکرد کاربران شبکههای اجتماعی وجود ندارد.
ارسال دیدگاه