به گزارش کودک پرس ، علی محمدپور با اشاره به موضوع اذیت و آزار شماری از دانش آموزان در مدرسه ای در غرب تهران، افزود: این جنایت احساسات بسیاری را جریحه دار کرده، جدا از اظهارنظرها در این باره، آنچه بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد، آموزش فرزندان در قبال چنین مسائلی است.
وی با تاکید بر ضرورت آموزش های خودمراقبتی توسط خانواده ها ادامه داد: می توان از طریق افزایش مهارت ها، از سوء استفاده هایی از این دست جلوگیری کرد و به کودکان یاد داد که برای حفظ امنیت خود چه کرده و به کجا مراجعه کنند.
نویسنده «همسایه های مهربان» اضافه کرد: همانطور که به فرزندان خود آموزش می دهیم در مواجهه با زلزله و یا هر حادثه دیگر چه باید انجام دهند، لازم است درباره اینگونه اقدامات نیز چنین رفتار شود تا آنها بدانند در شرایط بحرانی راهکار چیست.
این ناشر و مترجم آثار کودک و نوجوان با بیان اینکه قربانیان کودک آزاری باید خانواده های خود را از این مساله مطلع کنند، گفت: این وقتی میسر است که به آنها آموزش های لازم و مهارت های ارتباطی ارائه شود.
وی مهارت «نه گفتن» را از جمله مهارت هایی دانست که آموختن آن به کودکان ضرورت دارد و افزود: آمارها نشان می دهد، متجاوزان خود در دوران کودکی قربانی بوده و مورد تعرض قرار گرفته اند از این رو می توان نتیجه گرفت، با آموزش می توان از تکرار چنین اعمال غیر قانونی و مجرمانه جلوگیری کرد.
** تولید محتوا و مقابله با آزارهای جنسی
محمدپور با بیان اینکه همواره نیاز به آگاه سازی در زمینه های مختلف در جامعه وجود دارد، گفت: تولید محتوا می تواند به آگاهی بخشی منجر شود هرچند تا تولید محتوا نباشد، انتقال آن هم صورت نمی گیرد.
وی با بیان اینکه منعی برای تولید محتوا وجود ندارد، ادامه داد: امسال در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تعدادی ناشر حضور داشتند که کتاب با این موضوع منتشر کرده بودند.
نویسنده «در جستجوی خواهر» در این باره افزود: نویسندگان خوب زیادی وجود دارند که می توانند بر اساس فرهنگ ایرانی اسلامی، اقدام به تولید محتوا کنند.
ارسال دیدگاه