علیرضا کاظمی در نشست مسئولان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان استانهای سراسر کشور گفت: تمرکز دشمن بر حوزه فرهنگی است و از این طریق نفوذ میکند. بنابراین باید تلاش کنیم سرمایهگذاریهای بیشتری در این زمینه انجام شود.
وی افزود: اگر به حوزه فرهنگی در آموزش و پرورش توجه کنیم، متوجه خواهیم شد که در این بخش کمکاری شده است و بدون توجه به این حوزه، هرگز به توسعه مطلوب دست نخواهیم یافت.
کاظمی گفت: با وجود گفتمان نظری قوی در سطح کلان کشور در این حوزه، فاصله زیادی با عمل داریم و دچار شکاف میان نظریه و عمل شدهایم.
وی افزود: اگر به آموزش و پرورش بهعنوان یک دستگاه مصرفی نگاه کنیم، به جایی نخواهیم رسید. مقام معظم رهبری بارها تأکید کردهاند که سرمایهگذاری در آموزش و پرورش بالاترین نوع سرمایهگذاری است.
کاظمی گفت: علم زیرساخت توسعه را فراهم میکند و در عین حال فرهنگ جامعه را رشد داده و آن را به سمت سعادت و جامعهای مطلوب هدایت میکند.
وی افزود: بخش زیادی از موفقیتهای نظام، محصول فعالیتهای نظام آموزش و پرورش است و باید توجه ویژهای به این حوزه داشت.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تشکلهای دانشآموزی در حوزههای فرهنگی تکالیف مهمی دارند و بهترین بستر تربیتی هستند، زیرا تمامی موقعیتهای تربیتی سند تحول بنیادین در این بستر قابل اجرا است.
وی افزود: نقش تشکلها در تربیت دانشآموزان حیاتی است و این تشکلها جزئی از نظام تعلیم و تربیت هستند که به تحقق مأموریتهای آموزش و پرورش کمک میکنند.
کاظمی گفت: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، آسیبهای اجتماعی از مهمترین تهدیداتی است که کشور را تهدید میکند و ضرورت دارد میز آسیبهای اجتماعی در نماد فعالتر شود. این نماد ابزاری است که میتواند کل موضوع آسیبهای اجتماعی را بررسی و مرتفع کند.
وی افزود: بخشی از فعالیتهای تشکلها باید ناظر بر مسائل فرهنگی کشور باشد و حوزههایی مانند مقاومت، سبک زندگی ایرانی-اسلامی و فرهنگ مصرف مورد توجه قرار گیرد.
کاظمی گفت: شایسته است در زمینه هوش مصنوعی، دورهها و کلاسهایی برای دانشآموزان برگزار شود تا ظرفیت علمی تشکلها بهروزرسانی شود.
ارسال دیدگاه