به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز، این دیدار در چارچوب نشست هیئت اندیشهورز قرارگاه تحول اجتماعی استان برگزار شد و فرصتی برای ارائه گزارش از طرحهای موفق کانون در حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج را فراهم آورد.
عاشری در این نشست به طور ویژه به طرح “نماد” (نظام مراقبت اجتماعی دختران نوجوان) اشاره کرد که با همکاری قرارگاه تحول اجتماعی استانداری و ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته اجرا شد.
مدیرکل کانون در این خصوص گفت در این طرح، دختران نوجوان ساکن در مناطق کمبرخوردار و در معرض آسیب، با حضور در مراکز کانون، مهارتهای مختلفی را آموختند و با توانمندیهای فردی خود آشنا شدند. فعالیتهای گروهی و مشارکت اجتماعی از دیگر بخشهای این طرح بود که به تقویت اعتمادبهنفس و مهارتهای اجتماعی این نوجوانان کمک کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری البرز از موفقیتآمیز بودن این طرح خبر داد و اعلام کرد که “نماد” مورد توجه مسئولان و مخاطبان قرار گرفته است.
وی افراد قرار است این طرح با رویکردی جدید مجدداً در مراکز کانون استان اجرا شود و هدف از اجرای مجدد این طرح، استعدادیابی دختران نوجوان و مهارتآموزی به آنها است و در نهایت، قرار است آثار تولیدی این نوجوانان در قالب نمایشگاه و فروشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته و به فروش برسد تا گامی در جهت توانمندسازی اقتصادی آنها برداشته شود.

گفتنی است این نشست که در روز یکشنبه پنجم مرداد ماه ۱۴۰۴ در دفتر نمایتده وبی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، برگزار شد، به ارائه گزارش اعضای هیئت اندیشه ورز و میزهای تخصصی قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان البرز، اختصاص داشت.

ارسال دیدگاه