تحولات انتشارات مسجد جمکران/ تفکیک بخش کودک و هم‌افزایی با بخش پژوهش

مدیرعامل انتشارات کتاب مسجد مقدس جمکران از تحولاتی که این نشر با آن روبرو است یاد و عنوان کرد: در این راستا بخش پژوهش به انتشارات افزوده شده است و با تفکیک بخش ادبیات کودک و نوجوان و ادبیات داستانی، به مؤسسه‌ای فرهنگی در قالبی کوچکتر و جهادی‌تر مبدل شده‌ایم.

به گزارش کودک پرس ، محمد حسنی، مدیرعامل انتشارات کتاب مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه تغییراتی در بخش‌های مختلف داشتیم، گفت: مرکز پژوهش جمکران که پیش از این به صورت مجزا فعالیت می‌کرد، اکنون به انتشارات ملحق شده است و هم اکنون مرکزی پژوهشی انتشاراتی هستیم.

وی با بیان این مطلب افزود: ضمن گفت‌وگو با تولیت آستان مقدس جمکران،‌ در حال گمانه‌زنی در این رابطه هستیم که بخش هنری و رسانه‌ای را به حوزه مربوط به انتشارات بیفزاییم. در اصل ما با این اقدام به سازمانی فرهنگی هنری در ابعاد کوچکتر و جهادی تبدیل می‌شویم.

حسنی با اظهار اینکه فعالیت انتشارات با قدرت در حال انجام است، افزود: کارها به صورت عمیق‌تر و گسترده‌تر به پیش می‌رود. ماموریت این انتشارات در حوزه تولید متون با محوریت مهدویت است که دایره‌ای معنایی را با اراده محکم‌ به پیش می‌برد.

مدیرعامل انتشارات مسجد مقدس جمکران همچنین یادآور شد: درصدی از تولید علم در عرصه دانش زمانه‌شناسی و مهدویت را انجام می‌دهیم که همین موضوع سبب شده است که در عرصه تولید محتوا با قدرت بیشتری فعالیت کنیم.

 

وی ادامه داد: بخش ادبیات کودک و نوجوان را نیز مجزا کرده‌ایم. حوزه ادبیات داستانی ما با بحث تولید محتوای مهدوی در یک بخش انجام می‌شود. بخش ادبیات داستانی را نیز تفکیک کردیم و دفتر این بخش شکل واقعی‌تری به خود گرفته است که دو نفر از کارشناسان این حوزه نیز در این عرصه در حال فعالیت هستند.

حسنی از انجام فعالیت‌های جدید در این مرکز یاد و اظهار کرد: در دفتر جدید ما امکان برگزاری نشست، نقد کتاب، رونمایی و برپایی کارگاه در دست آماده‌سازی است. درخواست‌هایی در این زمینه داریم و از پیش نیز برنامه‌هایی داشته‌ایم که در حوزه ادبیات داستانی و گفتارهایی که به مباحث پژوهشی ما مربوط می‌شود، کارهایی انجام دهیم.

 

وی در پایان گفت: کارگاه‌ها نیز در حوزه داستان برپا می‌شود و حلقه داستان آینده نیز شکل گرفته است و جمعی از داستان‌نویسان قشر طلبه به صورت خودجوش در این بخش فعالیت می‌کنند. همچنین درصدد هستیم که ادبیات داستانی را به این سمت و سو ببریم که نگاهی به آینده و توصیفات آن دوران داشته باشد.

 

 

 

 

منبع: ایکنا