تجلیل از مربی مسئول و اعضای مرکز شماره ۳ اسلام‌آباد غرب برای ترویج فرهنگ نماز

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان کرمانشاه، مراسم اختتامیه جشنواره نماز روز یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولین از جمله رئیس ستاد اقامه نماز، مدیر آموزش و پرورش و شهردار اسلام‌آباد غرب در سالن فرهنگیان شهرستان برگزار شد.

در این آئین، از مسعود میاور مربی مسئول توانمند مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ اسلام‌آباد غرب به همراه ده نفر از اعضای فعال مرکز  که در اجرای برنامه‌های مربوط به ترویج فرهنگ نماز نقش برجسته‌ای ایفا کرده بودند، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

تجلیل از مربی مسئول و اعضای مرکز شماره ۳ اسلام‌آباد غرب برای ترویج فرهنگ نماز

مسئولان حاضر در مراسم ضمن تأکید بر جایگاه والای نماز به عنوان فریضه‌ای الهی، توسعه و نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در میان نسل امروز را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره برشمردند.

منیژه‌السادات حسینی سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌های بسیاری که با محوریت نماز در کانون استان اجرا شده، گفت: این برنامه با حضور حداکثری اعضا و والدین همراه بود و به عنوان گامی مؤثر در راستای تعمیق ارزش‌های دینی و ارتقای معنویت در محیط‌های آموزشی محسوب می‌شود. چنین فعالیت‌هایی نشان‌دهنده عزم جدی نهادهای فرهنگی برای همگرایی در تربیت دینی کودکان و نوجوانان است.

تجلیل از مربی مسئول و اعضای مرکز شماره ۳ اسلام‌آباد غرب برای ترویج فرهنگ نماز

وی افزود: کانون پرورش فکری استان کرمانشاه به عنوان متولی اصلی فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی، با اجرای برنامه‌های متنوعی در این عرصه پیشگام است و مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ اسلام‌آباد غرب، نمونه‌ای موفق از تبلور تربیت دینی در عمل را اجرا کرده است. 

حسینی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، تربیت دینی کودکان و نوجوانان یکی از ارکان اصلی و اولویت‌هایی است که همواره در کانون مورد توجه ویژه قرار گرفته است. با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر مسئله تعلیم و تربیت به‌عنوان مسئله بنیادین نظام، انتظار می‌رود چنین برنامه‌هایی در سراسر استان و کشور تداوم و گسترش یابد. همچنین همکاری بین نهادهای مختلف مانند ستاد اقامه نماز با کانون می‌تواند بر تعمیق و موفقیت این مقوله کمک بیشتری نماید.