بی توجهی سازمان ملل به کودکان گرسنه یمن

به گزارش کودک پرس ،به نقل از المسیره، رنج کودکان یمن به سبب جنگ و محاصره ائتلاف تحت سرکردگی سعودی روز به روز افزایش می‌یابد و این در سایه سکوت و همسویی سازمان ملل و جامعه جهانی است.

سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرد که سوء تغذیه شدید در یمن وجود دارد.

این سازمان از سوء تغذیه 2.25 میلیون کودک زیر پنج سال در سال جاری میلادی خبر داد و اعلام کرد: سوء تغذیه شدید به بالاترین میزان خود در یمن رسیده است و کودکان زیر پنج سال را هدف قرار داده است.

این در حالی است که سازمان ملل با جانبداری از ائتلاف سعودی، امارات و عربستان را از فهرست نقض کننده حقوق کودکان خارج کرد و این با وجود جنایات آشکار ائتلاف سعودی علیه کودکان یمن بود.

برخی از ناظران امور بر این باورند که تناقض سازمان ملل در سکوت در قبال شهادت و مرگ کودکان یمنی بر اثر جنگ محاصره و اشک تمساح ریختن برای آنها، اوج بی اخلاقی سازمان ملل را نشان می‌دهد که از رنج کودکان یمنی برای پر کردن جیب مسئولان این سازمان بهره برداری می‌کنند.

یادآور می شود که «ضیف الله الشامی» سخنگوی دولت نجات ملی یمن چندی قبل ضمن مطرح کردن این پرسش که جایگاه سازمان ملل و دبیرکل آن در رابطه با کودکان یمن کجاست، تصریح کرد: ما از سازمان ملل به جزء اسناد و مدارکی که نشان دهنده برائت متجاوزان به یمن باشد، مشاهده نکرده‌ایم.

الشامی تأکید کرد که تصمیم قرار دادن نام انصارالله در فهرست ناقضان حقوق بشر کودکان حکایت از دورویی آشکار سازمان ملل را دارد و با موضوع اعطای مجدد سمت دبیرکلی سازمان ملل به گوترش بی‌ارتباط نیست.

سخنگوی دولت نجات ملی یمن که وزارت اطلاع رسانی یمن را نیز عهده دار است، تأکید کرد که بهتر بود سازمان ملل برای رفع محاصره یمن که هر روز از کودکان قربانی می‌گیرد و همچنین برای توقف جنایات و حملات متجاوزان علیه یمن، اقدام می‌کرد. سازمان ملل بی طرف نیست و به نفع کشورهای قدرتمند و در راستای منافع آنها کار می کند.

او در پایان از همه فعالان عرصه رسانه در داخل و خارج از کشور خواست تا جنایت‌های ائتلاف سعودی علیه کودکان یمن در طول جنگ را برای جهانیان آشکار کنند تا میزان فاجعه رخ داده در یمن و چشم پوشی سازمان ملل از جنایات متجاوزان برای خوش خدمتی به کشورهای مستکبر برملا شود.

سازمان ملل متحد روز جمعه 18 ژوئن 2021، انصارالله یمن را به فهرست گروه‌های ناقض حقوق کودک افزود.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادی خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.