برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در روز عفاف و حجاب

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان مرکزی، احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های ستاد؛ اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم که نسبت به آموزه‌ها و فرایض دینی از جمله نماز، امر به معروف و نهی از منکر حجاب و عفاف و…. بی تفاوت نباشیم زیرا در پیشگاه خداوند در برابر این موضوعات مسئولیت داریم و باید پاسخگو باشیم.

وی افزود: در رابطه با عفاف و حجاب قوانین و مقررات و آیین نامه هایی وجود دارد که لازم الاجرا هستند و رعایت پوشش مناسب در محیط کار و جامعه تابع قوانین و شرایط خاصی است و هدف این است که ناهنجار صورت نگیرد، چرا که در راه رسیدن به اهداف فرهنگ عفاف و حجاب و گسترش و اشاعه آن در جامعه متحمل هزینه هایی شده ایم.

برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در روز عفاف و حجاب

منصوری رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون پرورشی فکری استان با تاکید بر لزوم جمع آوری ایده‌های خلاق همکاران و مربیان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان کرد:  به واسطه ابزارهای مهم کانون برای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه  می توان با استفاده از فعالیت فرهنگی هنری بسیاری از مفاهیم مطلوب را در جامعل مطرح کرد و بسیاری از مفاهیم نامطلوب را از جامعه نهی کرد.

برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در روز عفاف و حجاب

مهدی غفاری دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون استان مرکزی ضمن تبیین اهمیت موضوع عفاف و حجاب از دیدگاه اسلام و این مسئولیت‌پذیری افراد در برابر همدیگر، به ارائه گزارش مبسوطی از فعالیت شورای امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و سپس پیرامون برنامه های شورای در مراکز فرهنگی هنری کانون استان و تدوین برنامه های فرهنگی عفاف و حجاب مطالبی بیان شد.

برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در روز عفاف و حجاب

در پایان با هدف تبیین برنامه‌ها و ارتقاء فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه نشست هم‌اندیشی با حضور اعضا و کارکنان اداره کل کانون استان موارد دستور کار جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر و کمیته عفاف و حجاب مطرح گردید و اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در خصوص موضوعات و مباحث مطرح شده پرداختند و تصمیماتی نیز در این راستا اتخاذ شد.

در پایان این نشست به مناسبت روز عفاف و حجاب،  احسان منصوری مدیرکل و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون پرورشی فکری استان از تلاش‌ها و اقدامات بانوان کانون در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با اهدای شاخه گل قدردانی کرد. 

برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در روز عفاف و حجاب