برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایران در مرکز ۲ کانون تهران

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران، در این برنامه که با حضور ۶۰ نفر از اعضا، والدین و مربیان همراه بود، ۱۲ شرکت‌کننده با پخت غذاهای سنتی شهرهای خود در سه بخش معرفی پیشینه و خاستگاه غذا، طعم، و چیدمان و نحوه سرو به رقابت پرداختند.

لیلا مکانی، مجری برنامه، در ابتدا درباره اهمیت میراث فرهنگی و اهداف این جشنواره صحبت کرد و سپس حاضران را به چشیدن غذاهای سنتی دعوت نمود.

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایران در کانون استان تهران

داوران این مسابقه عبارت بودند از:

  • هادی ملکی (مربی ادبی)

  • صفورا ملا باشی (مربی هنری)

  • مریم دانشور (والدین مرکز)

پس از بررسی معیارهای داوری، نتایج به شرح زیر اعلام شد:

  • دولتی برای پخت کشک بادمجان

  • دانشور برای پخت رشتهپلو

  • نجفی برای پخت آش جو

این جشنواره با استقبال گرم شرکتکنندگان و میهمانان همراه بود و گامی مؤثر در جهت معرفی و حفظ غذاهای سنتی ایران به شمار میرود.

برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایران در کانون استان تهران برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایران در کانون استان تهران برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایران در کانون استان تهران