بررسی راهکارهای ارتقای کارگاه‌های هنری، در نشست کارشناس هنری استان سمنان با مربیان شاهرود و بسطام

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان سمنان، سمیه حیدریان، کارشناس آفرینش‌های هنری استان سمنان، با مربیان هنری مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شاهرود ۱ و ۲ و مرکز فرهنگی هنری بسطام دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، مربیان ضمن تشریح فعالیت‌های هنری مراکز و مسائل و دغدغه‌ ها در زمینه اجرای برنامه‌ها، راهکارهایی برای بهبود روند آموزش‌های هنری، جذب بیشتر کودکان و نوجوانان و ارتقای کیفیت برنامه‌ها ارائه کردند.

حیدریان ضمن قدردانی از تلاش‌های مربیان، بر ضرورت نوآوری در اجرای فعالیت‌های هنری و نقش آن در پرورش خلاقیت کودکان و نوجوانان تأکید کرد.

وی همچنین تعامل و هم‌افزایی میان مراکز هنری را عاملی مهم در ارتقای کیفیت برنامه‌ها و بهره‌گیری از تجربیات مشترک دانست.

در پایان این نشست، مربیان پیشنهادهایی برای بهبود روند فعالیت‌های هنری ارائه دادند و بر استمرار این جلسات به‌منظور تبادل ایده‌ها و گسترش همکاری‌ها نظر مثبت داشتند.