به گزارش کودک پرس ، کانون فرهنگی هنری «رهپویان قرآن و عترت یاس» با هدف ترویج روحیه امید و نشاط در جامعه به ویژه میان دختران دهه هشتادی با مجوز ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری استان آذربایجان شرقی فعالیت می کند. محور فعالیت های این کانون در زمینه قرآن و عترت، خانواده، کودک و نوجوان است و از ایده تا طراحی و اجرای تمامی برنامه های کانون بر عهده دختران دهه هشتادی عضو کانون است.
این کانون در اربعین حسینی نیز در مسیر نجف به کربلا در عمود ۷۲۲ اقدام به راه اندازی موکب «خیمة القرآن کریم» می کند و تلاش دارد در زمینه تخصصی کودک و نوجوان فعالیت کند.
«فرید حسن پور»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان پیرامون فعالیت های کانون فرهنگی هنری رهپویان قرآن و عترت یاس در اربعین حسینی، اظهار کرد: موکب «خیمة القرآن کریم» در مساحتی به وسعت یک هزار مترمربع راه اندازی می شود و برای کودکان و نوجوانان در این موکب برنامه های متنوعی همچون قصه گویی، مسابقات فرهنگی، اجرای پاتوقی، نمایش عروسکی و شهربازی تدارک دیده می شود.
اجرای برنامه به زبان های خارجی
مدیر کانون رهپویان قرآن و عترت یاس استان آذربایجان شرقی افزود: با توجه به اینکه این موکب در محدوده ای است که موکب کشورهای آذری زبان همچون جمهوری آذربایجان، ترکیه، ترکمن های عراق برپا می شود، به همین جهت طی چندین سال گذشته که در پیاده روی اربعین موکب برپا نمودیم، تلاش کردیم که محتواهایی که پیرامون قصه گویی و انیمیشین تولید می شود، به پنج زبان دنیا شامل فارسی، عربی، آذری ایرانی، آذری باکویی، ترکی استانبولی ترجمه و اجرا شود و این می تواند نقطه عطف تولیدات و اجراهای عرضه شده باشد. ضمن اینکه کانون در بحث اسکان و پذیرایی نیز به زائران اربعین خدمات ارائه می دهد.
۱۱۴ خادم دهه هشتادی
وی ادامه داد: امسال سهم خادمی نوجوانان در این موکب نسبت به سال های گذشته افزایش یافته و مقرر است ۱۱۴ دختر نوجوان دهه هشتادی که از حافظان قرآن کریم هستند، در موکب حضور یابند و به زائران اربعین خدمت رسانی کنند.
۱۲ محور فعالیتی
حسن پور خاطرنشان کرد: علاوه بر برنامه های تخصصی برای کودکان و نوجوانان در ۱۲ محور نیز برنامه های فرهنگی و قرآنی شامل گعده های قرآنی، قرائت جمعی قرآن کریم، جلسات تفسیر کلام الهی، سه نوبت نماز جماعت، ایستگاه نقاشی، پزشکی کودک برای کسانی که در این موکب حضور می یابند، پیش بینی شده است.
مدیر کانون رهپویان قرآن و عترت یاس در ادامه با اشاره به دیگر فعالیت های این کانون تخصصی گفت: با توجه به اینکه این کانون اولین کانون تخصصی دختران دهه هشتادی تبریز است، سعی شده که برنامه هایی همچون سرود، و خدماتی در قالب تولیدات نوشت افزاری، انیمیشینی، کلیپ و تولید محتوا نیز با مشارکت دختران نوجوان در موکب خیمه القرآن کریم به زائران ارائه شود.
تربیت ۵۰۰ حافظ
وی با بیان اینکه افتخار کانون تربیت ۵۰۰ حافظ قرآن کریم دختر کودک و نوجوان است، اضافه کرد: کانون پس از شناسایی کودکان علاقه مند به آموزش قرائت و حفظ قرآن کریم، به نونهالان با استفاده از بازی آموزش می دهد و آنها پس از یک سال می توانند قرآن را با وجود آنکه سواد خواندن و نوشتن ندارند، روخوانی کنند.
وی اضافه کرد: کانون رهپویان قرآن و عترت یاس با برگزاری برنامه های قرآنی و تدارک برنامه های متنوع در حوزه خانواده، کودک و نوجوان تلاش کرده است، مروج فرهنگ علوی و فاطمی باشد و با برگزاری برنامه های جذاب و بانشاط زمینه جذب نوجوانان به فعالیت های کانون را فراهم کند.
حسن پور با بیان اینکه این کانون در راستای توانمندسازی نوجوانان هم فعالیت های گسترده ای دارد، ابراز کرد: کانون علاوه بر کارهای فرهنگی در تربیت و توانمندسازی نخبگان علمی نیز تلاش کرده و بنا دارد که در ۱۴ رشته دوره آموزشی برای نوجوانان دهه هشتادی برگزار نماید که برگزاری دوره های عکاسی و مستندسازی از جمله این دوره ها است.
ترویج روحیه امید نشاط در جامعه
مدیر کانون رهپویان قرآن و عترت یاس با اشاره به اینکه ترویج روحیه امید نشاط در جامعه به ویژه در میان دختران دهه هشتادی از رویکردهای این کانون مسجدی است، خاطرنشان کرد: این کانون منحصر به جغرافیای شهر تبریز نیست و هدف ما از تأسیس این کانون اآن است که در آینده از طریق این کانون شبکه دختران دهه هشتادی در کشور را ایجاد کنیم.
ارسال دیدگاه