به گزارش کودک پرس ، دستگاه مجری در این موافقت نامه که وزارت آموزش و پرورش است هر ۳ ماه یکبار می بایست گزارش عملکرد مرحله ای و حداکثر یک ماه پس از پایان اجرای پروژه، گزارش کامل عملکرد فعالیتها و هزینهکردها را ارائه دهد.
معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده نیز حسب اقتضاء، ناظر یا ناظرینی برای نظارت بر اجرای مفاد موافقتنامه تعیین میکند تا مطابق برنامه مورد نظر، اهداف کمی و کیفی مندرج در موافقتنامه محقق شود.
از جمله اهداف کیفی این موافقت نامه ارتقاء سلامت نوجوان در ابعاد مختلف جسمی و روانی، افزایش تحرک جسمی دانش آموزان همراه با نشاط و ارتقاء شاخص شادی و نشاط و امید به زندگی، افزایش سطح سلامت روانی و اجتماعی مربیان و دانش آموزان در حوزههای آموزشی و فرهنگی و رشد مهارت های پرورشی مربیان مدارس در راستای پرورش نسلی سالم و با نشاط است.
اهداف کیفی فوق در چارچوب اهداف کمی تدوین محتوای آموزشی ویژه مربیان مدارس در محورهایی مانند شادی و نشاط، امید، خوش بینی، خویشتنداری، شیوه های مقابله با استرس، گفتگوی بین نسلی، مدیریت زمان و معنویت تدوین و منتشر می شود.
همچنین تهیه ۱۲ برنامه ویدیوئی ۴۵ دقیقه ای و برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط با محورهای آموزشی فوق برای ۴۳۰ نفر از مربیان مدارس در سطح کشور (هر شهرستان ۱ مربی) به مدت ۲۴ ساعت نیز از دیگر محورهای این موافقت نامه است.
این موافقتنامه به استناد ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم در اجرای پروژههای مشترک فوق امضاء و مبادله شد.
منبع: مهر
ارسال دیدگاه