کانون‌یار سمنانی، سفیر سلامت در مدرسه شد

به گزارش خبرگزاری کودک پرس، استان سمنان، به‌مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، رونیکا بهاری، کانون‌یار فعال مرکز فرهنگی هنری مجتمع سمنان، با انجام فعالیت‌های متنوع و خلاقانه، به ترویج فرهنگ سلامت در مدرسه خود پرداخت.

نسیبه یعقوبی، مربی مسئول مجتمع فرهنگی هنری سمنان گفت: این کانون‌یار با معرفی کتاب‌های مرتبط با بهداشت و سلامت از تولیدات کانون، همکلاسی‌های خود را با این منابع ارزشمند آشنا کرد و آن‌ها را به مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تشویق نمود.

کانون‌یار سمنانی، سفیر سلامت در مدرسه شد

همچنین، وی با برپایی یک کافه کتاب در سالن مدرسه، فضایی جذاب و دوستانه برای مطالعه و تبادل نظر در مورد کتاب‌های حوزه سلامت ایجاد کرد. از دیگر فعالیت‌های این کانون‌یار، می‌توان به معرفی و خوانش کتاب‌های مرتبط با سلامت در کلاس و مدرسه اشاره کرد که با استقبال دانش‌آموزان مواجه شد.

هدف از این فعالیت‌ها، افزایش آگاهی دانش‌آموزان در زمینه بهداشت و سلامت، تشویق آن‌ها به رعایت نکات بهداشتی و در نهایت، ارتقای سطح سلامت جامعه عنوان شد.